Vybíráme dárek pro muže!

Bratr bude mít svátek, vzápětí dědeček oslaví osmdesátku, s manželem nás čeká výročí svatby a my se pořád dokola stresujeme s tím, co letos pořídit za dárek pro muže a čím jim všem udělat největší radost.
 
Vybírat originální dárek pro muže není nic snadného, ale není to ani nesplnitelný úkol. Zapomeňte proto na stres a inspirujte se skvělými tipy na dárky.
 
Dárek pro chlapa by rozhodně neměl mít podobu oblečení a dalších měkkých dárků. Ani by neměl být zabalený ve zdobeném balicím papíru a převázaný sametovou stuhou. Je to přece muž, tak mu dopřejte pořádný chlapský dárek! Mnohem zajímavější je třeba dárková bedna Manboxeo s páčidlem. Je dřevěná, ručně vyráběná a pěkně bytelná. K ní navíc obdarovaný dostane páčidlo, kterým si prémiový obsah musí vypáčit a prokázat tak svou sílu. Zkrátka si dárek musí tak trochu zasloužit. A co bude uvnitř?
 
Vybíráme dárek pro muže!

Dárek pro tátu

Skvělý dárek pro tatínka bude dárková bedna pro pivaře. Ochutná díky ní totiž jedinečné pivní speciály a další skvělé pochoutky. Dárkový box Manboxeo pro gurmána je také skvělým tipem na dárek pro otce. Najde v ní tradiční a poctivé pochoutky od regionálních výrobců, kteří rozhodně vědí, jak svou práci odvést na jedničku. Nebo je váš táta pořádně ostrý chlap, který miluje chilli všeho druhu? Bedna s páčidlem s chilli otestuje jeho chuťové buňky. Kromě pálivých omáček ochutná třeba také pekelně ostrou čokoládu, špekáčky s morugou nebo ohnivé bonbony.

Dárek pro partnera

Vyžívá se váš partner ve cvičení a zdravém životním stylu? Netradiční dárek pro sportovního nadšence bude bedna Manboxeo s páčidlem pro fitkaře. Najde v ní luxusní proteinové doplňky, nakopávače, tyčinky a BCAA spolu s originálním shakerem ve tvaru granátu. Skvělý dárek pro přítele může být také bedna plná sladkostí, se kterou se přenese do dětských let. Až se dostane dovnitř, smlsne si totiž na výtečných západních sladkostech, mezi kterými nechybí ani proslulé Reese’s, Hershey’s nebo čokoládové pomazánky Mars, Bounty a Milky Way. Pokud už je přítel zletilý, rozhodně nic nezkazí dárkové balení whisky. Vybrat můžete třeba lahev Jack Daniel’s, Tullamore Dew nebo Monkey Shoulder.
 
Vybíráme dárek pro muže!

Dárek pro dědečka

Ani dědeček nepřijde zkrátka. Má rád poctivé masové pochoutky? Jako dárek pro dědu můžete zvolit box pro muže-masožravce. Nachází se v ní pouze vysoce kvalitní produkty od rodinných českých výrobců. Chodí váš dědeček vysedávat k vodě s nahozenou udicí? Bedna Manboxeo pro rybáře mu nabídne spoustu nástrah, krmení a návnad, se kterými se mu budou ryby přímo lepit na háček.

Dárek k výročí

Blíží se datum vašeho seznámení či svatby a vy nevíte, jaký dárek k výročí zvolit? Vsaďte třeba na dárkové balení s kvalitním moravským vínem, lahodnou čokoládou, křupavými sýrovými vaflemi a dalšími dobrotami. Oslavit významný den můžete třeba i s bednou Manboxeo plnou čokolády, která obsahuje ty nejlahodnější kousky z německých rodinných čokoládoven.
 
Ke všem dárkům můžete zdarma přidat osobní vzkaz. Dárky lze vylepšit také společnými fotografiemi nebo motivy, které bednu s páčidlem ještě více zkrášlí. Můžete ji také nechat potisknout srdíčky a vytvořit zcela unikátní, romantický dárek pro muže. Na e-shopu Manboxeo.cz najdete více než 200 smysluplných obsahů. Originální dárky zde nepořídíte jen pro muže, ale i pro ženy a pro děti.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist