Volné léto? Začněte studovat!

Pokud zrovna nepatříte mezi milovníky nicnedělání a odpočinkový den nazýváte promrhaným dnem, máme pro vás tip na letošní prázdniny. Zkraťte si volnou chvíli něčím inspirujícím. Začněte znovu studovat.

Volné léto? Začněte studovat!

Prázdninová škola

Možná to zní jako paradox – studium o prázdninách. Existuje ale několik škol, které nabízejí akreditované postgraduální studium (ať už MBA jako pokračování pro bakaláře, DBA coby obdobu doktorského studia, nebo BBA jako doplňující vzdělání po maturitě), se kterým můžete začít kdykoliv se vám to hodí. Třeba i na konci školního roku. Jednou z takových škol je ESBM, European School of Business & Management, tedy institut působící v oblasti manažerského vzdělávání.
 

Za zkoušku nic nedáte

Klasické studium MBA (Master of Business Administration) vám zabere zhruba rok, teď ale škola nabízí takzvané Studium na zkoušku, tedy měsíc kurzů, školení, workshopů a neomezeného využití jejich knihovny včetně online zdrojů za zvýhodněnou cenu. Po měsíci se můžete rozhodnout, zda chcete ve studiu pokračovat a dojít si až pro slíbený titul, nebo zda po měsíci skončíte a nabité vědomosti, zkušenosti a samozřejmě certifikát rovnou uplatníte ve vaší profesní dráze.
 

Specializace šité na míru

V čem je háček? Vlastně ani žádný není. Zapsat se totiž můžete opravdu kdykoliv, a díky e-learningovému systému se dá učit kdykoliv a odkudkoliv. Různorodé MBA specializace navíc nabízí možnost vybrat si přesně ten program, který vás bude bavit a který se vám bude hodit. Od sportovního management, přes psychologii, gastronomii či management školství a andragogiku, z nabízených 20 specializací si vybere opravdu každý, kdo má chuť naučit se něco nového a posunout svou kariéru do další úrovně.

European School of Business & Management
 
Venku prší, na dovolenou to letos nevypadá, a už teď máte z té představy dlouhou chvíli? Využijte ji a naučte se něco nového, co vám pomůže dosáhnout výš. Podejte si přihlášku ke studiu MBA ještě dnes a začněte studovat už v červnu. Výuka základního bloku (jeden ze 4 prezenčních dní z celého studia) totiž začíná už 27.6. S kvalitním vzděláním a důležitými kontakty se v životě rozhodně neztratíte. Vsaďte na MBA a začněte na své vysněné kariéře pracovat co nejdříve.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist