V čem spát, abyste se cítila pohodlně?

V čem spát, abyste se cítila pohodlně?

Přijde vám, že máte nekvalitní spánek? Že vaše tělo nezvládne nabrat síly ani zregenerovat? Také vám vadí, že se během noci několikrát vzbudíte? Příčin může být několik a velmi často mezi ně patří:
 
  • Hluk
  • Světlo
  • Teplota

Pokud je po této stránce vše v naprostém pořádku, může být problém v oblečení, ve kterém spíte. Které je to nejlepší? Podívejte se. Základem by určitě měly být takové materiály, které budou pro kůži vašeho těla co nejpohodlnější.

Noční košile

Jasná klasika, na kterou by měla vsadit každá žena. Jsou hned dvě varianty. První mají svůdné střihy a materiály a hodí se ve chvíli, kdy chcete potěšit manžela nebo partnera. Druhou variantou jsou takové dámské noční košile, které mají volnější střih a jsou vyrobeny z přírodních materiálů. Nejenom, že se v nich budete cítit skvěle, ale také vás nebudou nijak omezovat v pohybu. Nebudou vás nikde škrtit, táhnout ani jinak nepříjemně škrábat.

Overaly

Velmi moderní možnost, o které je možné říci, že celkem plně nahrazuje hojně používaná pyžama. Jestli vám spaní v pyžamu nepřipadá ideální, doporučíme vám overaly na spaní. I tady platí, že je vhodné vybírat podle pohodlného střihu a materiálu. Toto řešení se dokonale hodí hlavně na chladnější noci. Tedy na období od podzimu do jara, kdy teploty klesají. Vhodný noční overal vás bez problémů udrží v teple. Kromě bavlny lze na trhu najít třeba i teplejší variant, určené přímo na zimní období.

Zkusila jste spát nahá?

Varianta, která je jako stvořená na léto, kdy jsou i v noci teploty celkem vysoké. Když budete spát nahá, bude to pro vaše tělo skutečně velmi pohodlné. A to nejenom s ohledem na udržení teploty. Také nezapomínejte na fakt, že vás nebude nijak svazovat oblečení a během celé noci budete mít volnost pohybu. Samozřejmě chápeme, že ne vždy je tato forma spánku možná. Když ji ale zkusíte, můžete si být jista, že se vyspíte dokonale.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist