Udělejte si radost praktickými elektrospotřebiči Miele

Udělejte si radost praktickými elektrospotřebiči Miele

Vychutnat si lahodnou kávu, uvařit si dobrý oběd, dát si chlazenou sklenku sektu a špinavé nádobí přenechat někomu jinému? Máme pro vás tipy na společníky, se kterými si to budete moci dopřát každý den.

Moderní technologie pro každého

Pokrok ve vývoji domácích elektrospotřebičů jde stále kupředu a každý den nám jsou představovány praktické doplňky, které nám mají usnadnit a zpříjemnit každodenní fungování. Elektrospotřebiče Miele samozřejmě nejsou výjimkou a i tato značka si dává záležet na tom, aby její výrobky dokázaly splnit každý náš rozmar.

Domácí elektrospotřebiče Miele přicházejí s novými technologiemi, které si může dopřát i běžný spotřebitel. V prodejně domácích elektrospotřebičů ETD elektro Trhové Dušníky tak narazíte na velmi kvalitní elektrospotřebiče značky Miele, které jsou vhodné pro klasické i moderní domácnosti. Že nevěříte? Tak čtěte dál. ...Celou nabídku společnosti ETD si pak můžete prohlédnout zde.

S Miele budete ráno vstávat a večer usínat

Využijte na každodenní činnosti pomocníky, se kterými je radost pracovat. Elektrospotřebiče Miele vám v mnohém vyjdou vstříc.

Ranní káva vás postaví na nohy

Ranní káva vás postaví na nohy

Pro někoho je ranní káva součástí rituálu, bez něhož by den nezačal dobře. Přípravu kávy obstará zkušený kávovar Miele CM 5310 v obsidiánově černé barvě. Vy si jen vyberete, na jaký typ kávy byste měli chuť a pomocí intuitivního ovládání zadáte požadavek. Kávu si můžete připravit jednu, dvě najednou nebo rovnou celou konvičku. Jistě oceníte i snadné čištění. Většinu komponentů lze totiž vložit do myčky.

Oběd o třech chodech není žádný problém

Oběd o třech chodech není žádný problém

Ať už jste skvělí kuchaři nebo stěží ohřejete párky, nerezová indukční varná deska Miele KM 7201 FR vám se vším pomůže. Jednoduchá obsluha a řada praktických funkcí vám dají svobodu ve vaření. Vyzkoušejte, jak funguje funkce Stop&Go, časovač, automatická aktivace ovládacích prvků nebo rozdělení výkonu indukční varné desky.

Večerní relax u sklenky bublinek a s něčím dobrým k zakousnutí

Večerní relax u sklenky bublinek a s něčím dobrým k zakousnutí

Kombinovaná chladnička Miele KFN 28132 edt/cs se brzy stane vaším dobrým přítelem, protože do jejích útrob můžete uložit vše, co máte rádi. Tato volně stojící chladnička s mrazničkou má líbivý nerezový vzhled, integrované madlo, dokáže rovnoměrně rozdělit teplotu a díky funkci NoFrost nenamrzá. Takže, co si dáte vychladit? Šampaňské, víno, výběr francouzských sýrů nebo čerstvý salát?

Čisté nádobí jako mávnutím kouzelného proutku

Čisté nádobí jako mávnutím kouzelného proutku

Den končí a všude je hromada neumytého nádobí? Myčka nádobí Miele G 5210 SC Active Plus je vždy připravena pojmout každý talíř i skleničku. Kromě klasického programu můžete zvolit i program QuickPowerWash, který umyje vše za méně než hodinu, ECO program spořící vodu i energie a řadu dalších praktických programů. A vy můžete jít v klidu spát, protože myčka vás s hlučností 45 dB určitě rušit nebude.

Více o značce Miele si můžete přečíst na jejich webových stránkách zde.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist