U rovnátek to nekončí! Nechte si vylepšit celý obličej

U rovnátek to nekončí! Nechte si vylepšit celý obličej

Krásný úsměv je jen první krok k celkové kráse obličeje. Moderní estetická medicína dnes dělá divy, nebojte se tedy jít ještě dál a kromě zubů si nechte opravit i další nedostatky, které vás trápí.

Než se pustíte do radikálnějších úprav, proberte vše s odborníkem, který podrobí váš obličej podrobné analýze. Díky odborné konzultaci se pak budete moci lépe rozhodnout, jestli se spokojíte s rovnými zuby, nebo jestli půjdete ještě dál.

Rovnátka změní nejen úsměv

Když podstoupíte léčbu rovnátky, musíte počítat s tím, že se nezmění jen váš úsměv, ale i některé rysy vašeho obličeje. Vzhledem k tomu, že léčba pomocí rovnátek Invisalign může být mnohonásobně rychlejší než léčba běžnými rovnátky, budou změny ve vaší tváři mnohem viditelnější. Estetická medicína vám nabízí hned několik řešení, jak vypadat po léčbě lépe i o trochu mladší.

Pokud se zastavíme u zubů, pak nás bude kromě jejich rovnání zajímat i bělení. Bělení zubů je časté především u klasických fixních rovnátek, po kterých zůstávají na zubech skvrny. Nicméně klinické bělení zubů je velmi oblíbené a pravidelně na něj dochází i lidé, kteří rovnátka nenosí.

Omlazení obličeje

O něco větším, byť stále bezpečným zásahem je například vyhlazování vrásek pomocí Botulotoxinu. To je přírodní látka, která v místě vrásky vyhladí pokožku. Běžně se používá na čele nebo očních víčcích. Jeho použití má dokonce preventivní účinky, neboť aplikace zastavuje prohlubování vrásek.

Výplně kyselinou hyaluronovou

Jako doplněk k vyhlazování vrásek slouží výplně, které se používají k tvarování vzhledu různých partií obličeje. Výplně tak podtrhují výsledky ortodontické léčby. Jako aktivní látka se používá kyselina hyaluronová, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle. Výplně se používají k tvarování rtů, brady, nosu a lícních kostí.

Liftingové nitě

Díky této nechirurgická a minimálně invazivní face-liftingová proceduře se docílí přirozeného napnutí a omlazení obličeje. Používají se pro ni speciální vstřebatelné nitě, které jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako nitě používané v dětské kardiochirurgii. Nitě se zavedou na specifická místa v pokožce a jejich natažením se docílí velmi přirozeného napnutí a omlazení obličeje. Výhodou této metody je její rychlost, minimální doba rekonvalescence a dlouhotrvající efekt.

Mezonitě

Velmi tenká vstřebatelná vlákna z přírodního materiálu, který se používá především v chirurgii. Vlákna se zavádí do pokožky a tělo kolem nich přirozeně vytvoří ochranné pouzdro kolagenu, které  v pokožce zůstane dlouho po vstřebání vlákna. Mezonitě se používají ve větším množství, aby se vytvořila kolagenová síť. Síť dělá pokožku elastičtější, napnutější a jemnější. Sítě je možné vytvářet prakticky kdekoli na těle.

Lipolýza

Lypolýza vás zbaví problematického tuku ve velmi specifických oblastech. Nejčastěji se používá pro ošetření obličeje.  Do problematické partie, obvykle brady nebo tváře se vpraví injekce lecitinu, která se postará o zeštíhlení.

Mezoterapie

Při mezoterapii se používá výživový koktejl, který obsahuje kyselinu hyaluronovou a komplex více než padesáti regeneračních látek. Mezoterapie omlazuje pokožku obličeje, dekoltu a rukou a předchází hyperpigmentaci. Úspěchy slaví i na poli podpory růstu vlasů u mužů i žen.

Možností, jak vylepšit svůj vzhled máte díky moderní medicíně opravdu hodně. Vybírejte však vždy s rozumem a nejprve si každý zákrok promyslete a proberte ho s odborníky.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist