Také vás dcerka napodobuje? Usnadněte jí to!

Dřevěné hračkyDěti mají jednu unikátní vlastnost, a to snahu napodobovat své rodiče. Pokud je vaše dcera stejná, není nic snadnějšího, než jí v tom podporovat. Většina malých holčiček si totiž chce hrát na maminku. K tomu ale patří nejenom panenky nebo kočárky, ale ideální volbou jsou také dřevěné domečky. Díky nim bude iluze o tom, že i ona je dospělá a je skutečnou maminkou, naprosto dokonalá. V daných domečcích totiž může pohodlně zařídit jakékoliv útulné pokoje. A už dávno neplatí, že by se jednalo pouze o pokoje standardní, které jsou součástí našich interiérů. Současná nabídka dřevěných domečků totiž počítá i s variantami, jako jsou:
 
  • Nemocniční ordinace
  • Nemocniční čekárna
  • Domeček s podkrovím
  • Zámek
  • Sklad
  • Dětský pokoj

Proč právě dřevo?

Možná se ptáte, proč v dnešní době plastů investovat hlavně do dřeva, tedy do dřevěných provedení. Odpověď je jednoduchá, jelikož tím hlavním důvodem je samozřejmě kvalita. Dřevo je po staletí využíváno jako materiál, který je pevný, odolný a má dlouhou životnost. Navíc skvěle vypadá a oproti plastům máte jistotu toho, že se nejedná o toxický materiál, ale o materiál přímo z přírody. A to je pro vaše děti rozhodně to nejlepší – tím si buďte jista.

Nezůstávejte jenom u domečků

Daná možnost je sice lákavá, ale stále je třeba mít na paměti, že se svým způsobem jedná pouze o zmenšeninu reálného domku. Naopak pokud chcete reálnou součást domácnosti, zkuste pro svou dceru koupit dětské kuchyňky. Výhodný nákup, který je s nimi spojený zajistí nejenom jistotu velmi příznivých cen, ale i jistotu toho, že součástí variant bude i četné příslušenství. I vaše dcera si tak může hrát na vás samotnou, a to třeba ve chvíli, kdy připravujete večeři. A že je v daném směru opravdu o co stát dokazují varianty, kde nechybí dřez, ale třeba i kávovar, nebo grilovací sada, toustovač či mixér.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist