Stylovým briliantovým šperkům neodoláte. To se klidně vsadíme

Briliant je po staletí symbolem luxusu. Drahý kámen s kulatým brusem patří mezi ty nejžádanější šperky. Pokud si však myslíte, že je pro vás nedostupný, určitě tomu tak není. Šperky z briliantů a také z diamantů, jsou nabízeny v mnoha cenových hladinách. Významný podíl na ceně má velikost drahého kamene nebo množství osázených kamenů. Věnuje-li vám však briliant někdo z lásky, na velikosti ani množství přece nezáleží.

Podlehněte kráse briliantových šperků

Váš dekolt upoutá na první pohled

Vybírat lze z velké nabídky šperků z drahých kamenů. Jejich tvůrci totiž mají prakticky neomezené možnosti. Jediným omezením je jim jejich vlastní fantazie. Velmi populární jsou stylové briliantové přívěsky, které lze koupit už od částek, které začínají na pěti tisících korunách. To přece za briliantový šperk není mnoho. Se stoupajícími nároky na velikost a množství kamenů či na provedení šperku, poroste pochopitelně rovněž cena. Také v nižších částkách si však lze vybírat z mnoha motivů a stylů.

Chcete-li se raději nechat obdarovat, ukažte je nenápadně svému milému. Třeba se dočkáte překvapení k výročí nebo k jiné zvláštní příležitosti. Každá důležitá společná chvíle si totiž zaslouží nejen pořádnou oslavu, ale také hodnotnou připomínku. Chcete něco jiného než přívěsek? Jistě vás osloví také množství briliantových:
 
  • Prstenů
  • Náušnic
  • Náramků
  • Náhrdelníků
 

Jako v záři hollywoodských reflektorů

Toužíte zažít pocity filmových hvězd na červeném koberci? Dopřejte si eleganci, luxus a třpyt diamantů, který vás opět nemusí stát celou výplatu. Elegantní diamantové náhrdelníky totiž lze pořídit již za ceny od devíti tisíc korun. Oslníte jimi na každém společenském večírku a bezpochyby je unosíte také při mnoha jiných příležitostech. A to nejen těch výjimečných, ale také těch všedních každodenních. Proč si totiž neudělat třeba i dnešní den krásnější?

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist