Snižte náklady na provoz kanceláře díky levným tonerům

Levné toneryProvoz běžné kanceláře je vždy spojen se spoustou výdajů. Mezi nezbytnou výbavu kanceláře patří laserová tiskárna. Musíte ale pokrýt její režii. Samozřejmě existuje obrovský ekonomický tlak na to, aby tisk a nejenom on byl co nejlevnější. V ohnisku vašeho zájmu by proto měly být všechny položky, na kterých se v kanceláři dají ušetřit nějaké peníze. Rozdíly v cenách mohou být vysoké.

Jak dosáhnete zlevnění tisku?

  • Tisknete oboustranně.
  • Tiskněte jenom to, co opravdu potřebujete mít v papírové podobě.

Musíte také pravidelně měnit tonery v tiskárně. Vždy v okamžiku, kdy jeden toner dojde, potřebujete mít v rezervě nový. Proto je důležité najít zdroje, kde budete moci nakupovat tonery za rozumnou cenu. Levné tonery výrazně sníží vaše náklady. Rozdíly v cenách tonerů mohou být mezi jednotlivými prodejci skutečně vysoké. Proto se vyplatí najít si svého dodavatele.

Poloviční cena přinese úsporu

Záleží také na tom, jakou máte značku tiskárny. Ne každý dodavatel má celé portfolio všech značek dostupných na našem trhu. My prodáváme tonery Canon, které jsou zárukou dokonalé kvality tisku. Můžete si pořídit tonery ve 100% kvalitě, ale za poloviční cenu proti originálu. V takovém případě jde už skutečně o významnou slevu v celkových nákladech na každodenní kancelářský provoz.

Jak prodloužit životnost toneru?

  • Vyjměte ho z tiskárny.
  • Lehce ho protřepejte.
  • Znovu ho vraťte zpět do tiskárny. 
  • Zbytek pigmentu rozptýlí po celé délce tonerové kazety a můžete ještě nějakou dobu tisknout.

Pozor na kompatibilitu

Chcete-li originální tonery HP, vždy pamatujte na to, že potřebujete dodavatele, který ručí za kvalitu. Jeho tonery musí být kompatibilní s vaší tiskárnou. Pokud nebudou, riskujete poškození mechanických částí tiskárny. V takovém případě se k vám může obrátit zády i servis, zjistí-li, že použité tonery nebyly originální. 

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist