Sandály Rieker: Kousek nebe pod nohama

Co by to bylo za léto bez sandálů? Jakmile teploty přeskočí do vyšších čísel, tahle otevřená obuv je jasná volba. Celá řada značek však nenabízí dostatečný komfort, který by zaručil ničím nerušené celodenní nošení. Poznejte kouzlo platformy a mějte celé léto nohy jako na obláčku!
 
Na stabilní a kvalitní podrážce to všechno stojí. Speciální technologie, které vašim nohám dodají požadované pohodlí, bývají u ostatních typů obuvi naprosto běžné. U dámských sandálů se ale častokrát potkáte s jednoduchou podešví, která vám dostatečný komfort příliš nezajistí. To však neplatí u sandálů Rieker.

Sandály na platformě s vytříbeným stylem

Pokud trpíte na bolest zad či kloubů, zejména po náročnějších procházkách, sandály na platformě pro vás budou jednoznačnou volbou. Obuv Rieker je důkazem, že boty pro pohodlný a zdravý krok mohou vyzařovat sebevědomím a zároveň vkusem. A pokud jde o sandály, určitě ve svých požadavcích nepolevujte.
 
Kvalitní sandály Rieker oceníte po dlouhém odpoledni na rozpálených ulicích, kdy se každý další krok může jevit jako nejtěžší věc na světě. V případě, že se opřete o platformu z dílny Rieker, můžete se s bolestí nadobro rozloučit. I zdánlivě nudná stélka navíc může vypadat neotřele, a tím dodat vašemu outfitu zajímavý prvek originality. Jen mrkněte sami!
 
Sandály Rieker: Kousek nebe pod nohama
Netradiční pásky dodají botě ten správný šmrnc.
 
Sandálky s platformou vám přidají pár centimetrů a nohy budete mít neustále jako v bavlnce. I když jde često třeba o pouhou obuv k vodě, na nákup nebo cestu do práce, určitě se neodbývejte nekvalitní podešví. Vaše tělo vám za to v budoucnu poděkuje.

Na podpatku a nepohodlné? To bychom se na to podívali

Sandály na podpatku nebo sandály na klínku se díky svému signifikantnímu prvku mohou zpočátku jevit jako nekomfortní. Ovšem pouze do doby, než vplujete do sandálů Rieker. Technologie Antistress, kterou se pyšní boty této značky, totiž najdete také u této vyvýšené obuvi. Díky tomu pro vás sandále mohou nabýt zcela nového rozměru.
 
Sandály Rieker: Kousek nebe pod nohama
Kvalitní technologie vás zbaví obav z podpatků.
 
I během léta určitě toužíte po vyražení do společnosti v elegantních šatech či kalhotách. Letní sandály však mohou vyzařovat někdy více sportovním než formálním stylem. Podpatek vytvoří patřičný dojem jak na večírku, tak důležitém pracovním jednání. A hlavně si dámské sandálky nezapomeňte přibalit na letošní dovolenou.
 
V obuvi z Rieker-eshop.cz si můžete vychutnávat krásy světa bez bolesti nohou a současně zkrášlovat okolí svým skvělým outfitem, třeba v kombinaci s dámskou kabelkou! No nezní to dokonale?

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist