S věkem produkce kolagenu klesá. Víte, proč ho začít hned doplňovat?

S věkem produkce kolagenu klesá. Víte, proč ho začít hned doplňovat?

Každá žena touží být krásná. Ideální by bylo zachovat si mladistvý vzhled, jak nejdéle je to možné. Ne každá žena se cítí na to být zkrášlena invazivní metodou.

Pro ty z nás, které chceme vypadat mladší a krásnější, ale zároveň nechceme utrácet desetitisíce za využití estetické medicíny, je tady neinvazivní omlazení pleti - kolagenový drink od B.ESTĒE. Tento kolagen drink je tvořen ze 100% mořského kolagenu a obsahuje i velmi vysoký obsah kyseliny hyaluronové a vitaminu C.

Co je kolagen a proč ho začít hned užívat

Kolagen je látka, která udržuje pokožku pružnou a hydratovanou. Tvorba kolagenu v lidském těle se začne snižovat už po 25. roku života. Po 40. roce se tvorba kolagenu v těle dokonce zastavuje. Pokud tedy nechceme mít výrazné a hluboké vrásky a svraštělou pokožku bez svěžesti, musíme kolagen do těla dodat. Díky kolagenu dochází k redukci vrásek přírodní cestou.

S věkem produkce kolagenu klesá. Víte, proč ho začít hned doplňovat?

Jak lze kolagen doplnit

Ideální je mořský kolagen užívat ve formě drinku. Stačí 1 sáček kolagenu denně rozpustit ve sklenici vody nebo jiné tekutiny, kterou máte rádi a účinek se dostaví velmi brzy. Efekt vypnutí a vyhlazení pokožky totiž uvidíte už za 14 dnů od vypití 1. drinku. Ideální kúra je ale 3měsíční, aby se mohly dostavit výraznější účinky.

Kolagen neúčinkuje jen na pleť

Hydrolyzovaný kolagen s kyselinou hyaluronovou nejenže začne redukovat vrásky, vyplňovat, vyhlazovat a vypínat pokožku, umí i redukovat jizvy, akné i celulitidu. Výrazný účinek má kolagen na naše vlasy a nehty. Ty jsou díky němu pevnější, lesklejší a méně se lámou.

S věkem produkce kolagenu klesá. Víte, proč ho začít hned doplňovat?

Pozor, ne všechny dostupné kolagenové drinky mají stejný účinek. Důležitý je obsah kolagenu v denní dávce, obsah kyseliny hyaluronové a vitaminu C. Bez vitaminu C se totiž kolagen do těla nevstřebává a užívání takového kolagenu bude bez efektu. Kyselina hyaluronová výrazně vyhlazuje vrásky a dávka kolagenu by měla být ideálně 5000 mg/den, aby účinek byl výrazný a vy jste byla spokojená. Pokud se rozhodnete kolagen začít užívat, doporučujeme sáhnout po kvalitním kolagenu, který opravdu pomůže. Ideální je kombinace 5500 mg kolagenu, 100 mg kyseliny hyaluronové a vitaminu C. Přečtěte si dalších 5 důvodů, proč s užíváním kolagenu neotálet

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist