S Lego Hero Factory si vyhrají nejen děti

Lego Hero FactorySe světoznámou stavebnicí Lego si vyhrají nejen děti, ale i dospělí. Konečně si neustále pracující tatínkové najdou čas pro své ratolesti. S Lego kostkami je totiž společná zábava zaručena! Řady stavebnic Lego jsou plné dobrodružství. I když je většina sad Lego určená spíše pro kluky - například Lego Chima, Lego City, Lego Star Wars..., na své si přijdou i holčičky. Pro ně společnost vymyslela Lego Friends, stavebnici plnou holčičích věcí! Kluci si velmi oblíbili řadu stavebnic Lego Hero Factory. Stavebnice plná dobrodružství nabízí vzrušující příběh! V galaxii, ve stanici Hero Factory se vyrábějí hrdinové. Jeden hrdina za druhým opouští Hero Factory, aby se postavil tváří v tvář nepříteli. Jsou vybaveni těmi nejlepšími zbraněmi, vesmírnými schopnostmi a nesrovnatelnými zkušenostmi pro boj s mocnými padouchy. 

S Lego Hero Factory postavíš hrdiny i padouchy! 

Lego Hero Factory tak nabízí celou řadu stavebnic s danou tématikou. Děti si tak mohou postavit hrdiny, jako jsou Surge, Breez, Stringer a spoustu dalších, na boj stoprocentně vybavených hrdinů. Ovšem k hrdinům patří i padouchové a nepřátelé, kteří jsou odhodláni zničit vše dobré. Pro boj s nimi je ale nejprve budeš muset sestavit. Sestav zloducha jménem Dvojitá tvář. Jeho výhoda tkví v dlouhých a nebezpečných pařátech. Mimo to je na boj vybavený i plazmovou puškou a zaměřovacím laserem. Zneškodnit ho je nadlidský úkol. Snad to některý z hrdinů Hero Factory zvládne. Jejich boj však s jedním přemoženým padouchem rozhodně neskončil. Z galaktické továrny prchá jeden zloduch za druhým. Na útěku je i padouch Voltix, jehož jediným cílem je přerušit dodávky energie. Postavit se jeho bleskobiči bude chtít pořádnou dávku odvahy.

Akce, boj a dobrodružství - to je Lego Hero Factory

Hrdinové versus padouši, dobro a zlo, láska a nenávist, napětí, dobrodružství a nekonečná fantazie - to vše a mnohem víc nabízí řada Lego Hero Factory. Děti tak vstupují do světa "na hony" vzdáleného od reality. Odreagují se tak od každodenních povinností - škola, úkoly... navíc rozvinou motoriku, prostorové vnímání i samostatnost. Jednotlivé stavebnice řady Lego Hero Factory jsou většinou inspirovány dětským kresleným seriálem Lego Hero Factory. Podle něj si děti mohou hrát se svými sestavenými hrdiny, ale není to pravidlem. Dětské fantazii se meze nekladou. Z hrdiny se klidně může stát zlořádný padouch a naopak. Postav se tváří v tvář osudu Hero Factory, sestav padouchy, hrdiny a jejich, k boji tolik potřebné stroje. Ozbroj své bojovníky a hurá do boje. Lego Hero Factory tě potřebuje!

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist