Problém v ložnici? Když za to může partnerův penis…

Problémy v ložnici nejsou v dnešní době nic výjimečného. Pokud se dostavily i u vás, je třeba vědět, jak je vyřešit. My se podíváme na situace, kdy je hlavním problémem penis vašeho partnera Zde se totiž může objevit řada problémů. Výhodou je, že v podstatě všechny mohou mít poměrně dobré řešení.

Co když se objeví zakřivení?

Prvním problémem, který se může objevit, je takzvané zakřivení. I když si mnoho mužů myslí, že to není nijak závažný problém, v mnoha situacích už to problém je. To je třeba říci, že trpíte na Peironieho chorobu. Už to, že je daný problém jasně diagnostikován, potvrzuje to, že se nemusí jednat o věc, o které by se měl muž bát mluvit. Pokud dojde k lékaři, ten přijde s odpovídajícím řešením, jak případný křivý penis eliminovat.

Je problém ve velikosti?

Pokud je velikost průměrná, není důvod cokoliv řešit, jelikož je vše v pořádku. I o pár centimetrů méně. Když je ale penis skutečně malý, je možné vyzkoušet hned několik zajímavých metod, jak na zvětšení penisu. I zde musíme říci, že existují různorodé postupy, které lze kombinovat a dosáhnout tak poměrně obstojných výsledků. A to pokud jde nejenom o jeho délku, ale pokud jde také o objem. A jaké možnosti jsou správné?
 
  • Pravidelné cviky na zvětšení penisu
  • Unikátní extendery
  • Přírodní medikamenty

Co když je příčinou problémů erekce?

Zde mohou nastat hned dva problémy. Buď takový, že se erekce nedostaví, nebo takový, kdy trvá velmi krátce. Zde je pomoc poměrně jednoduchá, jelikož dnes lze pořídit mnoho medikamentů, nebo doplňků stravy. Pokud je bude váš partner užívat, nejenom, že se mu zvýší sebevědomí, ale pozitivní vliv to zcela pochopitelně bude mít i na vás a na kvalitu vašich intimních chvílí ve vaší ložnici. Možností, jakou cestou se lze vydat, je několik. Pozor ale na správné dávkování, jelikož to je třeba za všech okolností dodržovat.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist