Přírodní vlasová kosmetika

Pevonia, vlasová kosmetikaKrásné, dlouhé a zdravé vlasy rozzáří a ozdobí každou ženu daleko více než ten nejdražší šperk. To je nám ostatně potvrzováno prostřednictvím velkého množství reklam, které na nás útočí ze všech stran a slibují, že právě ten konkrétní šampon dokáže s naší hřívou hotové zázraky. Potíž obvykle bývá v tom, že tyto produkty jsou plné nejrůznější chemie, která může zapříčinit alergické reakce nebo kožní potíže. Pokud tedy budete přemýšlet o koupi takového výrobku, nejdříve si pečlivě přečtěte jeho složení. Možná pak raději sáhnete po přírodních produktech.

Přírodní kosmetické přípravky zažívají v poslední době velký boom. Jejich kouzlo objevuje stále více lidí a není se co divit. Přírodní kosmetika je bez parabenů, parafínů, alkoholu, syntetických barviv, vůní, ani minerálních olejů. Naopak jsou tvořeny pouze čistými ingrediencemi pocházejícími z matky země, díky tomu jsou vhodné i pro citlivou pokožku hlavy. Výrobky se netestují na zvířatech a jsou plně recyklovatelné. Nejen, že tak prospějete sami sobě, ale zároveň uděláte také něco pro životní prostředí.

Přírodní vlasová kosmetika si v ničem nezadá s tou „klasickou“, v jejím sortimentu naleznete všechny přípravky od šamponů a kondicionérů až po laky na vlasy, na své si tak přijde úplně každý. Ať už má svoje vlasy suché, mastné nebo oslabené. Vybírat lze z celé řady šamponů, které dodají potřebnou hydrataci, objem a výživu, ochrání je před lámavostí či dalším poškozením. Šamponem ale správné péče o vlasy teprve začíná. Chybět nesmí také kondicionér, balzám a minimálně jednou týdně je hýčkejte pomocímasky na vlasy. Opravdu viditelné výsledky přinesou intenzivní ochranná séra. Přírodní kosmetika pamatuje také na závěrečný styling, nechybí tak ultrasuché laky na vlasy, které chrání před vzdušnou vlhkostí, zabrání poletování i krepatění vlasů. Zkrátka nepřijdou ani muži, k dostání jsou speciální pánské řady, které dodají objem a hustotu řídnoucím vlasům. Tak, dejte šanci přírodě a poznejte ten rozdíl!

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist