Příroda vašeho milého příliš neobdařila? Řešením je penoplastika

Neuspokojuje vás sex s vaším přítelem nebo manželem? Možná je příčina ve velikosti jeho „nádobíčka“. Ale nebojte se, všechno má své řešení.

Větší sebevědomí i lepší zážitek v ložnici
Zdroj: Pixabay.com

Je pro vás důležitější délka nebo tloušťka?

Průměrný český muž má penis dlouhý zhruba 15 cm. Pokud se ale žen zeptáte, zda dávají přednost spíš délce nebo tloušťce, pak vám většina odpoví, že je pro ně důležitější obvod penisu. Je to poměrně logické, pro stimulování vaginy a docílení příjemných pocitů je zkrátka tloušťka zásadnější. Jsou i ženy, které si na vyloženě dlouhý penis nepotrpí. V některých polohách, kdy muž během milování přirazí až ke kořenu penisu, může být styk pro ženu dokonce i bolestivý.

Řekněte mu, ať si dá na čas

Vždy je samozřejmě velmi důležité, aby byla žena na styk připravená. Každá žena je jiná, a zatímco jedna se vzruší velmi rychle, druhé to může chvilku trvat. Pokud paříte do druhé skupiny žen, rozhodně trvejte na delší předehře. Jedině tak pro vás bude milování opravdu příjemným zážitkem. Milování přeci není jen o samotném pohlavním styku. Řekněte příště partnerovi, aby trochu zpomalil a víc se vám věnoval.

Zvětšení penisu pod taktovkou zkušeného chirurga

Pokud se váš partner snaží, je pozorný a záleží mu na tom, abyste z milování měla příjemný zážitek také vy, ale zkrátka mu příroda dole příliš nenadělila, existuje řešení v podobě penoplastiky penisu. O co přesně se jedná? Díky chirurgickému zákroku, při kterém se přetne vaz penisu, se celý úd prodlouží zhruba o 1,5 až 4 cm. Váš muž může zároveň absolvovat zvětšení objemu. To se provádí pod rukou zkušeného plastického chirurga velmi jednoduše. Chirurg odsaje tuk, přečistí ho a následně aplikuje do penisu, čímž dojde k jeho zvětšení. 

Větší sebevědomí i lepší zážitek v ložnici

Tento zákrok rozhodně není v České republice ojedinělý. Muži dokonce kliniku estetické medicíny navštěvují stále častěji a v návštěvnosti pomalu dohánějí ženy. Zvětšení a zbytnění penisu má skvělé účinky také na celkové sebevědomí muže, který si po zákroku začne víc věřit. A ostatně vy, jako jeho partnerka, můžete očekávat i příjemnější sexuální zážitky v ložnici. Ne vždy totiž platí, že s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo.

Jedná se o trvalé řešení?

Prodloužení penisu je trvalého rázu. Co se týče zbytnění údu, tady se tuk chová jako kdekoli jinde v těle. To znamená, že časem se začne vstřebávat. Celý zákrok trvá zhruba 2 hodiny a provádí se při celkové anestezii. Rozhodně je ale důležité, aby váš partner nepodceňoval dobu rekonvalescence, která by měla být cca 4 týdny. Postarejte se o příjemnější milování a lepší zážitek vás obou.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist