Postgraduální vzdělávání v době covidové? Zkuste studium MBA

Postgraduální vzdělávání v době covidové? Zkuste studium MBA

Během pandemie koronaviru se zpomalila nejen ekonomika a náš životní styl. Změny se týkají také studentů a návštěvníků kurzů. A protože nikdo nedokáže předpovědět, jak to bude s prezenční výukou dál, vyplatí se vsadit na vzdělání online.
 

Studujte online, ale neztraťte kontakt

Vzdělávání online má nespornou výhodu v tom, že můžete čerpat informace a dosahovat akreditací či titulů z pohodlí domova, kde se nemusíte bát ani nakažení, ani toho, že se vám na poslední chvíli zruší zkouška, byť vy už jste se na ní vypravili a absolvovali jste cestu hromadnou dopravou – v tomto případě zbytečně.
 
O kontakt s vyučujícím nebo kolegy ale nepřijdete. Například studium MBA na ESMB (European School of Business & Management SE) je sice z velké části online, ale doplňují jej čtyři výukové dny, jejichž data si studenti volí sami z nabízených termínů. Prezenční výuka není povinná, nicméně pokud by vás bavilo chodit do školy a setkávat se s dalšími studenty a lektory, můžete naopak navštěvovat klidně i více výukových dnů z jiných oborů. Výuka je vedena profesionálními lektory, kteří jsou po celou dobu studia všem studentům plně k dispozici. A to kdykoliv a online, díky čemuž můžete konzultovat jakákoliv témata a problematiku, a být tak stále propojeni s odborníky z oboru.
 

Pusťte se do studia, kdykoliv vy budete chtít

Výhodou studia na ESBM je jeho časová flexibilita. Zahájit ho totiž můžete kdykoliv a přizpůsobit si ho vlastním potřebám. Čekáte třeba na očkování, a poté jste rozhodnuti pustit se do všeho po hlavě? Není problém, všechno si v klidu naplánujte a začněte, až budete 100 % připraveni.

Pusťte se do studia, kdykoliv vy budete chtít
 
Díky e-learningovému systému má každý student možnost studovat odkudkoliv a zvolit si konkrétní termíny výuky, které mu vyhovují. Pokud ještě plánujete dovolenou a bojíte se, že se tam budete trochu nudit, není problém vzít s sebou počítat a začít studovat rovnou tam. Moderní studijní platforma, kterou si škola sama vyvinula, vám zajistí dostupnost informací a studijních materiálů, takže nemusíte nikam jezdit a shánět či si půjčovat knihy a další podklady nutné pro běžné zkoušky.
 
Studium MBA na ESBM trvá 1 rok, je rozděleno do 3 bloků a probíhá v českém jazyce. Je vhodné pro střední a vyšší management, podnikatele, vedoucí pracovníky a pro každého, kdo si chce rozšířit znalosti a dovednosti v oblasti vlastní praxe. Díky široké nabídce specializací (22 MBA specializací a 8 specializací MSc) si vybere opravdu každý a může si být jistý, že mu toto studium na míru sedne. No nezní vám to jako ideální plán na následující podzimní měsíce?

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist