Postelové hrátky s hračkami aneb jak na pestřejší sexuální život?

Kvalitní uspokojení při orgasmu nám nemusí přinést pouze reálný sexuální partner. Asi každý zná klasický vibrátor, který je dnes tou nejběžnější erotickou hračkou. Ačkoliv dříve bývaly sexuální pomůcky společenským tabu, dnes je situace v mnoha ohledech jiná. Orgasmus je ostatně zdravý a přirozený, není proto potřeba se mu vyhýbat, i když zrovna nemáme sexuálního partnera.

Postelové hrátky s hračkami

Vibrátory jsou stále číslo jedna

Obyčejný vibrátor je stále to nejobvyklejší, co mají ženy doma v nočním stolku. Nemusí sloužit pouze k individuálnímu uspokojení, ale nepochybně může ozvláštnit také aktivní partnerský život. Sex v misionářské poloze se zavřenýma očima nebo potmě, opravdu nelze provozovat donekonečna, to jistě každý uzná, takže každé zpestření je vítané. Podívejte se na oblíbené vibrátory, které kopírují aktuální trendy v erotice. Nejsou to přitom jen klasické hračky imitující penis, ale můžete zvolit třeba i vibrátory:
 
  • Na prst – k ještě citlivější stimulaci prstem
  • Na jazyk – na orální sex

Vibrátory se zkrátka nabízejí v mnoha provedeních a tvarech pro zajištění té nejlepší stimulace. Nepřeberné množství vibračních hraček je také pro muže, jsou to zpravidla různé vibrační kroužky na penis, nicméně největší potěšení poskytují vibrační erotické pomůcky zejména ženám.

Sex s nafukovacím panákem

Pokud jste si dosud mysleli, že jsou to jen muži, kteří si mohou koupit nafukovací pannu, pak vězte, že v nabídce je nafukovací „partner“ i pro ženy, který toho může umět opravdu hodně. Nafukovací chlap je erotická pomůcka, jež je nabízena v mnoha cenových kategoriích dle toho, jaké jsou vaše nároky na realistické provedení a funkce. Od základních modelů se tak lze dostat k modelům s vlasy a ochlupením či vibračním penisem. Tak jak to vidíte? Probudili jsme vaši fantazii a nalákali vás k postelovým experimentům?

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist