Pořiďte si stylové sluneční brýle

Letní sezóna se nezadržitelně blíží, a proto pomalu nastává chvíle, kdy byste se na něj měla začít připravovat. Nic totiž nenasvědčuje tomu, že by letošní léto mělo patřit k těm chladnějším a deštivějším. Naopak očekáváme opět parné teploty, při kterých si budete připadat jako na dovolené u moře. Proto si dnes společně povíme, jak vypadat v létě stylově.

Sluneční brýle Fendi

Jak se na léto stylově připravit?

K létu nepochybně patří koupání a trávení spoustu času u vody. Jako první by vás asi napadly plavky, díky kterým se okamžitě stanete hvězdami u lecjakého bazénu. Některé z vás by mohly namítat, že do plavek stále ještě nedoladily svou postavu. Ovšem dnešní trh tohoto oblečení je natolik široký, že si jistě každá z vás vyberete ty pravé. Pokud si totiž správně vyberete, můžete lehce skrýt ty části, na kterých jste nestihli zapracovat.

Nezapomeňte na sluneční brýle

Ovšem celý komplet doladí správně vybrané sluneční brýle. Sluneční brýle Fendi jsou nabízeny hned v několika barevných a typových kombinacích. Vybrat si můžete jak klasické pilotky s modrými či růžovými skly, tak i poněkud méně obvyklé brýle typu cat eye. Vyrábí je tradiční italská firma Fendi, která se před několika lety stala luxusní módní značkou. Jejich brýle skutečně ohromí naprosto každého, a to zejména originálními barevnými kombinacemi a neobvyklými tvary.

Sluneční brýle Jimmy Choo

Odlište se od ostatních

Pokud se vyznačujete ještě originálnějším stylem, pak jsou přímo pro vás stvořené sluneční brýle Jimmy Choo. S těmito slunečními brýlemi se budete cítit opravdu světově, neboť stejné typy nosí světoznámé herečky i modelky. Vyráběny jsou pouze z těch nejkvalitnějších a nejodolnějších materiálů, díky kterým s vámi vydrží celé roky. Pořídit si tak můžete nejrůznější barevné kombinace, zahrnující například oversized velikost s celorůžovým kovovým rámem a růžovými rámečky.

Se stylovými slunečními brýlemi budete za opravdové hvězdy nejen v luxusním hotelu, ale i u vesnického rybníku.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist