Plánujete rekonstrukci vašeho bytu?

Zajímavý a moderní nábytekTaké vám připadá, že váš byt již není tak dokonalý, jako dříve? Je to zkrátka dáno tím, že roky ubíhají, a trendy v interiérovém designu se postupně mění. V tomto ohledu ale není třeba zoufat, jelikož i vy máte možnost samotný interiér zrekonstruovat. Nejlepší cestou je jít od jádra, tedy od koupelny a toalety. Zapomínat byste neměli nejenom na kvalitní sanitární techniku a elegantní vodovodní baterie, ale třeba i na kvalitní koupelnové skříňky. To vše tak celkově dotvoří design vaší koupelny, jelikož právě v ní mnoho z nás tráví většinu času, hlavně potom ráno, kdy se chystáme například do práce.

Vyměňte i vaše interiérové dveře

Co může celkovému designu interiéru také výrazným způsobem pomoci, to jsou samozřejmě i interiérové dveře. Pokud bychom měli zmínit oblíbený a vyhledávaný styl, potom je to kombinace dřeva a také skleněných výplní. A to ať už se jedná o dnes oblíbené posuvné dveře, tak samozřejmě i o ty klasické. U nich poté nezapomeňte ani na elegantní kliky. Ideálním materiálem jsou samozřejmě ty nerezové, jelikož ty jsou symbolem moderního stylu a celkově příjemné elegantnosti. Při výběru je už pouze důležité vybrat správnou velikost samotného kování. Montáž jako takovou už zvládnete svépomocí – tedy zvládne ji váš manžel nebo přítel.

V obývacím pokoji myslete na dostatek míst k sezení

Zapomínat byste ale neměla ani na centrální bod vašeho interiéru, kterým je zcela logicky obývací pokoj. Zde kromě základního nábytku myslete také na pohodlí. A to jak v podobě běžné pohovky, tak ideálně i ve formě modernějších variant, jako jsou sedací vaky. I ty dnes neodmyslitelně patří do celé řady moderních interiérů. Kombinují totiž nejenom unikátní vzhled, ale také dokonalou pohodlnost, a to ať už na nich sedíme, ležíme, nebo odpočíváme v jakékoliv jiné poloze. Věřte, že si tuto možnost zaručeně zamilujete i vy sami.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist