Pedikúra v zimě

Péče o nohy je důležitá v každém ročním období. Vždyť nohy nás nosí celý den bez ohledu na počasí, denně uděláme přibližně osm tisíc kroků. A tak není divu, že nohy jsou jednou z nejnamáhavějších částí našeho těla. Zvýšená zátěž způsobuje, že pokožka na nich tvrdne, hrubne a rohovatí, zejména na patách a palcích, a je tak rájem pro plísně a bakterie. Pokud tato suchá a ztvrdlá kůže není ošetřena, může dokonce praskat, vznikají nepříjemné otlaky, mozoly, záděry, což je velmi bolestivé a proces hojení dlouhodobý. Profesionální pedikúra Vás dokáže těchto problémů nejen zbavit, ale umí jim také předcházet.

Profesionální péče o vaše nohy

Péče o nohy je často podceňována, protože si mnoho lidí neuvědomuje, že pedikúra nemá jen estetický význam, ale ovlivňuje také zdravotní stav, je důležitá pro zdraví kůže, nehtů a nohou celkově. Ošetřená pokožka se lépe prokrvuje, předchází plísňovým onemocněním. Jiní zase považují pedikúru za čistě letní záležitost, v zimě ji vnímají jako zbytečný luxus a ztrátu času. Opak je však pravdou. Naše chodidla jsou schovaná do tlustých ponožek a teplých bot, nemohou dýchat tak, jako v létě, navíc kombinace chladu a suchého vzduchu může způsobit nepříjemné problémy.

Je proto třeba se jim náležitě věnovat, tak, jak si zaslouží, a to i v zimě, kdy jsou naše nohy skryty v zimní obuvi a nedáváte je tak na odiv všem okolo. Dopřejte si alespoň jednou měsíčně patřičně odbornou péči a svěřte se do rukou profesionálů v kosmetickém salónu.  Spojíte zde totiž příjemné s užitečným – uděláte něco pro své zdraví a ještě si u toho krásně odpočinete. Zkušená pedikérka si navíc poradí nejen s odstraněním ztvrdlé kůže, ale i s kuřími oky, zarůstajícími nehty či ošetřením otlaků. Zároveň Vám poskytne cenné rady, jak o své končetiny pečovat v pohodlí domova, provede peeling, který odstraní odumřelé buňky, příjemně namasíruje Vaše nohy, ošetří nehty, které budou zdravé a lesklé. Přijďte nechat ulevit svým nohám a pocítíte ten rozdíl!

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist