Párty na Mykonosu: Kde si užít?

Horké slunce, azurové nebe a průzračné moře v kombinaci s párty, hudbou a drinky zní trochu jako scéna z filmu. Nebo přinejmenším jako luxusní dovolená na Ibize. My ale víme, kde tohle můžete zažít, aniž byste jeli příliš daleko. Čtěte dál a dozvíte se.

Párty na Mykonosu: Kde si užít?
 
Dovolená v Řecku v mnohých z nás evokuje prvotně pláž, lehátka a klidnou opalovačku u vody. Možná pak také nějaké túry, poznávání okolí a spoustu lahodného jídla. Napadlo vás ale někdy, že byste svou letní dovolenou mohli trochu vyšperkovat a ozvláštnit? Takhle vypadá párty svět na ostrově Mykonos…

Dlouhé dny a ještě delší noci

Vzpomeňte si na dny, kde jste byli na té nejlepší párty, všechno do sebe zapadalo, alkohol příjemně sednul, jak má, zábava byla extatická a všichni okolo se smáli. A vám se nechtělo domů, ale přec, v určitou hodinu se tenhle svět prostě zavírá. V Řecku je to ovšem jinak. Nepřetržitá nálož drinků a hudby je přesně to, za čím lidé na Mykonos jezdí.
 
Ta svoboda, kdy jen v plavkách a lehkém přehozu tančíte na pláži, užíváte si hřejivých paprsků, skotačíte ve vodě a 100% se poddáváte přítomnému okamžiku, je k nezaplacení.

Nevaž se, odvaž se!

Je asi patrné, že takový zážitek nebude nic pro klidnější povahy a introverty. Počítejte totiž s tím, že se lidi budou chtít bavit. A to i s vámi! Lidé na podobných událostech jsou velmi přátelští, otevření a vstřícní, což však může být pro některé trochu děsivé. Na druhou stranu je to opravdu zážitek, který není radno promeškat. Žijeme přece jenom jen jednou!
 
Nikdo vás nebude soudit za to, jestli umíte, nebo neumíte tančit. Všichni jsou na jedné vlně a zkrátka si jen užívají života naplno. Takže pokud chcete podobnou atmosféru do žil nasát i vy, rozhodně si alespoň jeden den a večer na tuhle kratochvíli vyhraďte.

A kam že to tedy jít?

Zda chcete do baru či na pláž je na vás. Máme nicméně pár tipů na největší skvosty Mykonosu, za které by párty nadšenci dali ruku do ohně.
 
  • Spousta barů, clubů a třeba i živé hudby se skrývá v Little Venice. Jde o úsek města, kde se snoubí krásná architektura s mořem, které co chvilku narazí do zdí a vytváří tak dokonalou scenérii.
  • Plážovou párty si naplno užijete na pláži Super Paradise. Tato zóna je navíc gay a nude friendly, což znamená, že se tu rozhodně nesetkáte jakýmikoliv předsudky od druhých lidí. To samé ale samozřejmě návštěvníci očekávají nazpět. Za zmínku stojí také Paraga, Psarou a Kalo Livadi pláže, kde vás čekají podobně super akce

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist