Pánské spodní prádlo pro ženy? Za boxerky se nemusíte stydět!

Jaké spodní prádlo nosí dámy ze všeho nejraději? Rafinované brazilky, nebo sexy tanga? Budete se divit, ale stále více žen sahá po původně ryze pánském střihu. Dámské boxerky a trenýrky přestávají být pouhým módním výstřelkem – napevno se zařadily k ostatním variantám a ženy o ně jeví stále větší zájem. Možná si je „tajně“ půjčujete od svého partnera i vy a plně si uvědomujete jejich největší výhody. Pokud vám jde především o to, aby vás prádlo netlačilo a neřezalo, v podstatě jste sáhla po nejlepším řešení.

Pohodlnější prádlo nenajdete

Jak vypadá ideální spodní prádlo pro ženy? Je komfortní, praktické a stylové. A právě těmito vlastnostmi oplývá sortiment boxerek a trenek na trenyrkarna.cz. Doby, kdy je nosili pouze muži, jsou naštěstí dávno pryč a i vy si můžete beze studu z odhalení užívat nebývalý komfort. Využijete je nejen při válení se u televize, ale také na zahradě, na pláži či při jakékoliv jiné aktivitě, kdy je pro vás důležité pohodlí.
 
Stylové boxerky pro ženy
 
Pravděpodobně si kladete otázku, zda se v trenkách či boxerkách budete líbit svému partnerovi. V tomto směru buďte v naprostém klidu. Podle všeho se pánům tyto střihy líbí a vnímají je jako atraktivní a stylové.
 
Jak takové pánské prádlo v dámském provedení vypadá? Na první pohled nepoznáte rozdíl. Pouze v oblasti rozkroku, která je přizpůsobena ženám. A většinou i v designu – vzory a barvy jsou obvykle „ženštější“ než typické pánské spodky.

Dámské boxerky

Nebojí se toho ani osobnosti

Boxerky sklízí úspěch také u celebrit. Levné spodní prádlo tohoto typu s oblibou nosí například známá módní návrhářka Blanka Matragi. Hodnotí je jako „pohodlné a báječné pro cvičení a relaxaci“.
 
A když je může nosit módní ikona, proč byste je nemohla začlenit do svého šatníku i vy? Calvin Klein boxerky levně seženete třeba ve specializovaném e-shopu Trenyrkarna.cz.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist