Omlazení krevní plazmou – vyzkoušejte ošetření přístrojem Angel a nebudete chtít měnit!

Omlazení krevní plazmou nabízí jak velké kliniky korektivní dermatologie, tak malé salóny. Má vůbec smysl navštěvovat velká zařízení a případně si i za ošetření připlácet? Níže Vám řekneme, že rozdíly ve výsledcích ošetření mohou být opravdu velké. Kromě toho, zařízení s kvalitním vybavením jsou schopna Vám zhotovit i krém obsahující Vaši vlastní krevní plazmu, který následně můžete aplikovat doma a dále tak podporovat efekt omlazení.

Na výsledný efekt omlazení krevní plazmou má kvalita zpracování krve. Čím více krevních destiček plazma obsahuje, tím lépe – efekt omlazení je viditelnější a trvalejší. Zařízením, které dokáže extrahovat nejkvalitnější plazmu je přístroj Angel od společnosti Cytomedix z USA. Krevní plazma zpracovaná tímto přístrojem obsahuje nejvíce krevních destiček (4. až 18.  více, než je v nezpracované krvi).  Navíc, tento přístroj umí nejlépe od sebe oddělit červené krvinky, bílé krvinky, plazmu a krevní destičky. Lékař pracující s tímto přístrojem je tak schopen nabídnout klientovi ošetření doslova na míru.
 
Ukázky výsledků ošetření krevní plazmou (vlevo před, vpravo po ošetření)

Omlazení krevní plazmou
Ošetření krevní plazmou
Výsledek omlazení krevní plazmou

Zároveň, ošetřující lékař Vám může za pomoci tohoto přístroje vyrobit plazma sérum či plazma gel obsahující Vaši krevní plazmu. Složení těchto přípravků pomáhá krevním destičkám a růstovým faktorům překonat bariéru pleti a podporuje jejich vstřebání do pleti. Plazma krém či plazma gel je možné použít na omlazení obličeje, dekoltu, krku či hřbetu rukou.

Toto jsou tedy hlavní výhody omlazení krevní plazmou na kvalitně vybaveném zařízení:
 
  • krevní plazma s vyšším obsahem krevních destiček maximálně podporující efekt omlazení
  • možnost připravit omlazující kůru na míru každému pacientovi
  • schopnost zhotovit plazma sérum či plazma gel
 
Vyzkoušejte omlazení krevní plazmou extrahovanou pomocí přístroje Angel a uvidíte, že již nebudete chtít měnit! Více informací o tomto zákroku najdete na stránkách Brandeis Clinic.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist