Nová jarní kolekce od FOX Racing rozhodně patří do vašeho šatníku. Pozor! Starší kolekce se slevou až 40%

S prvními jarními paprsky každoročně vychází i nové jarní kolekce nejrůznějších značek. Kdo je ale milovníkem venkovních aktivit, sportu a kvalitního oblečení, čeká na tu jedinou. Jarní kolekci oblečení FOX Racing. I letos FOX potěší své náročné zákaznice mnoha užitečnými funkčními vlastnostmi a výjimečným designem svého sportovního i volnočasového oblečení.

Nová kolekce oblečení FOX

Kvalitní oblečení má liščí hlavu

Liščí hlava na oblečení je zárukou kvality, vynikajícího zpracování a funkčnosti. Nejnovější trendy se zrcadlí v každé nové kolekci oblečení FOX a není tomu jinak ani v té letošní. Pohodlné střihy, vysoká funkčnost a odolnost jsou alfou a omegou roku 2017. Liščí návrháři se také blýskli novými designy, které si zamiluje každý sportovní nadšenec, adrenalinový šílenec i fanynka značky bez rozdílu věku.

FOX OBLÉKÁ UŽ PŘES 40 LET

FOX není na trhu žádným nováčkem. Od roku 1974 si hýčká svoje zákazníky vytříbeným stylem oblečení a doplňků. Díky tomu má mnoho věrných zákazníků po celém světě, kteří bez oblečení s liškou nevytáhnou paty z domu. FOX totiž nevyrábí pouze trička, mikiny nebo kalhoty, ale obléknete se doslova od čepice až po boty včetně pásku a peněženky.

Sportovní a volnočasové oblečení značky FOX

DÁMSKÉ OBLEČENÍ FOX

Dámy, tak letos nám praskne šatník. Nádherné šaty, stylové mikiny, volné tepláky na lenošení i sportování, trička na parádu i na sport nebo funkční legíny na cvičení pro pevnější figuru do luxusních plavek s nejmodernějšími vzory … to, a ještě mnohem víc je pro nás připraveno na www.n1shop.cz nebo v kamenné prodejně N1Shop v centru Prahy na adrese Revoluční 5.

Dámské oblečení FOX na N1Shopu

N°1 NÁKUP V N1SHOPU

Nakupovat v N1Shopu je balzám pro vaši peněženku. Právě teď si odnesete starší kolekce se slevou až 40 %. Poslední kusy ve výprodeji jsou pak se slevou až 79 %!  Ale pozor, kdo dřív přijde, ten si dřív oblečení FOX odnese. Tak pojďme naplnit košíky.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist