Není bavlna jako bavlna, v té nejkvalitnější usnete raz dva

Svět snů je bezesporu fascinující. Zajímavostí je například skutečnost, že 12 % lidí má černobílé sny. A co vy? Nepostrádají vaše sny barvy? To, zda budou vaše sny barevné, nikdo ovlivnit nedokáže. Na těch sladkých má však velkou zásluhu také materiál, kterým se každou noc přikrýváte. Receptem, který zaručí, že se budete do postele těšit, je kvalitní povlečení z pravé egyptské bavlny.

Není bavlna jako bavlna, v té nejkvalitnější usnete raz dva

Sněte se značkou Stella Ateliers

Specialista na krásné sny a spánek jako v bavlnce? Česká značka povlečení Stella Ateliers se na výrobu luxusního bavlněného povlečení specializuje již déle než 20 let a každou sezónu představuje kolekci, jež je potěšením pro smysly a která potěší i náročnější klienty. Jarní kolekce pro rok 2018 se nese ve znamení svěžích barev a květin, jež vnesou nádech jara i do vaší ložnice.

Luxusní bavlněné povlečení

Luxus, který poznáte s jediným dotekem? Bavlněné povlečení Stella Ateliers, jež se vyrábí z vysoce kvalitní egyptské dlouhovlákenné Mako bavlny. Látka následně prochází procesem mercerace, jenž zajišťuje pevnost vláken a lesk. Předností tohoto povlečení je hned několik. Jistě uvítáte vzhledovou stabilitu, tvarovou stálost i snadnou údržbu. A povrch povlečení? Je tak jemný, že ho nemůžete nemilovat.

Mako jersey
Dokonalé ložní prádlo pro jarní dny? Povlečení v úpravě Mako jersey, které je velmi příjemné na dotek, savé a prodyšné. Dalšími přednostmi jsou jeho termoregulační schopnosti a také skutečnost, že jej nemusíte žehlit.

Povlečení Marisa

TIP: Povlečení Marisa
Květinovou symfonií by se dalo nazvat luxusní povlečení Marisa v úpravě Mako jersey, které vyniká nemačkavým materiálem.

Mako satén
Hebké a lesklé jako hedvábí, takové je luxusní bavlněné povlečení v úpravě Mako satén, které neklouže, netvoří žmolky a neelektrizuje. Je vhodnou volbou pro zimní i letní dny. V létě ochlazuje a v zimě zahřívá.

Povlečení Miro

TIP: Povlečení Miro
Jaro nemusí mít jen podobu květin, můžete ho doma přivítat i jarními barvami, které zdobí saténové povlečení Miro s hladkým lesklým povrchem příjemným na dotek.

Satén DE LUXE
LUXE v názvu bavlněného povlečení v úpravě satén DE LUXE nedílně s luxusem souvisí. Příze na jeho výrobu je zpracována na nejvyšší úrovni. Luxus na vás čeká v podobě hebkosti, jemnosti a lehkosti. 136 metrů jemné příze, z níž je toto saténové povlečení vyrobeno, váží neuvěřitelný 1 gram.

Povlečení Velen

TIP: Povlečení Velen
Luxusní, jemné, šetrné k pokožce a se vzorem, který by se dal nazvat uměleckým dílem. To je povlečení Velen v úpravě satén DE LUXE.

NATURE
Buďte blíže k přírodě s ložním prádlem vyrobeným z čistě přírodních materiálů. 100% česaná BIO vlákna bavlny a lnu jsou zárukou měkkosti, savosti i termoregulačních schopností.

Povlečení Imazon

TIP: Ložní prádlo Imazon
Chcete vyzkoušet, jak se usíná v přírodním materiálu? Pak vás potěší povlečení Imazon, jež je certifikováno podle předních světových standardů.
 
Sníte o povlečení krásném na dotek i na pohled? Objevte jej v luxusním povlečení českého výrobce Stella Ateliers.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist