Nenechte se zastavit pandemií – manažerské studium MBA zvládnete kompletně online

Nenechte se zastavit pandemií – manažerské studium MBA zvládnete kompletně online

Pandemie okolo koronaviru mění a ovlivňuje všechno kolem nás – naše pracovní návyky, sociální život i způsob vzdělávání se. Ať už se na celou situaci díváte jakkoli, na jednom se doufám shodneme – právě teď je ta nejlepší chvíle investovat do svého know-how a kariéry. Trh práce po pandemii bude s nejvyšší pravděpodobností představovat hotovou džungli: a v té přežijí jen ti připravení.

Nemusejí se nám před očima hned vybarvovat ty nejčernější scénáře. Vidíme to ale všude kolem nás – lidé, kteří si dřív práci na home office nedokázali snad ani představit, ji dnes mají povinnou. Jiná místa přímo mizí. Problémy zažívají i ty nejzavedenější firmy, o kterých jsme si mysleli, že jejich pozice jsou už téměř neotřesitelné. Podmínky hry se mění. A pokud chcete být úspěšní a progresivní i ve světě „po pandemii“, musíte se připravit. A to co nejdříve.

Vybudujte si základnu prakticky použitelného know-how

Jak ale na to? Jednou z možností, které se přímo nabízejí, je samostudium. Zvlášť pokud nyní máte třeba i více volného času. Při studování na vlastní pěst ale často chybí struktura a nějaký ucelenější systém. Pojďme se tedy raději podívat do trochu odbornějších vod.

Jednou ze skvělých možností, kde získat nejen teoretické, ale i praktické znalosti, je manažerské studium MBA. Už jste o něm určitě alespoň slyšeli – a není divu, vždyť v západním světě se jedná prakticky o základní výbavu téměř každého úspěšného manažera nebo leadera.

Nenechte se ale zmást – titul MBA zdaleka není určený jen pro profesionály managementu nebo vedoucí početných týmů ve vysokém byznysu. Tato sada vědomostí se skvěle hodí prakticky pro každého, kdo se pohybuje ve světě obchodu nebo buduje kariéru v nějaké organizaci. A je už prakticky jedno, v jakém segmentu se právě pohybujete.

Online MBA odkudkoli

U nás v České republice se ke studiu kvalitního MBA můžete přihlásit například na Cambridge Business School. Ve zdejší nabídce aktuálně najdete více než desítku programů MBA. A především pak zcela nově také tři programy, které jsou k dispozici 100% online.

Studium je standardně rozložena na období 15 měsíců, to si ale případně můžete například rozvolnit. Vše záleží na vašem harmonogramu. K dispozici samozřejmě dostanete všechny potřebné zdroje a materiály – stejně jako možnost konzultovat přímo s přednášejícími lektory. Rozhodně si ale prosím nepředstavujte něco jako model „titul za školné“. Rozhodně to není bez práce – titul MBA je opravdu prestižní záležitostí a musíte si jej patřičně obhájit.

Studijní programy pro svět po pandemii

Z nově otevřených online programů by vás mohl zaujmout například Management a leadership online. V jeho osnovách si prohloubíte a osvojíte znalosti z celého spektra manažerských technik, stejně jako know-how potřebné k úspěšnému vedení týmu.

Pokud vás studium na Cambridge Business School oslovilo, přihlášku si můžete podat právě teď. Přejeme hodně štěstí!

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist