Nechte si vytisknout originální vánoční přání

Je zvykem, že na konci roku se rozesílají vánoční přání klientům, přátelům i rodině. Připravte si letos vánoční přání podle vašich představ.

Nechte si vytisknout originální vánoční přání

Zkuste letos k přípravě vánočních a novoročních přání přistoupit originálně. Zamyslete se, co byste chtěli kolegům, zákazníkům nebo svým nejbližším sdělit a pak už jen stačí zapojit trochu kreativity a fantazie, případně se obrátit na ty, kteří mají s tvorbou a tiskem vánočních a novoročních přání zkušenosti.

Návrh přání pro online rozesílku zvládnete sami

Své vlastní originální vánoční přání nebo novoročenku pro rozeslání e-mailem nebo pro sdílení na sociálních sítích si můžete připravit jednoduše on-line. Stačí využít program Canva, který je k dispozici na internetu zdarma. Nemusíte se bát složitého ovládání. Grafický design se v programu dá navrhnout intuitivně a využít můžete i přednastavené šablony. Připravit si můžete nejen vánoční přání, ale také si zde můžete zhotovit letáky, grafiku pro sociální sítě, web nebo blog.

Z programu Canva můžete udělat výstup vánočního přání ve formě PDF, které si můžete vytisknout, ale myslete na to, že kvalita nebude tak dobrá, jako když zadáte tisk vánočního přání přímo tiskárně nebo copycentru.

Tisk vánočních přání nechte odborníkům

Tisk vánočních přání nechte odborníkům

Pokud chcete vánoční přání k tisku, je lepší oslovit odborníky. Návrh přání vám může zpracovat grafik, který vám pomůže vybrat správnou úpravu, barvy i celkový vzhled a připraví podklady k tisku.

Samotný tisk vánočního přání nebo tisk novoročenek pak zadejte copycentru, které disponuje potřebným vybavením, jako například copycentrum Tomados, kde se specializují na tisk, kopírování a skenování. Tisk si můžete objednat i online ZDE, hotová přáníčka vám pak budou zaslána na dobírku poštou nebo kurýrem.

Různé podoby vánočních přání

Vánoční přání mohou mít řadu podob. Můžete na ně umístit text s logem společnosti a jednoduchou grafikou, fotografie, obrázky i ruční kresby a podpisy. Pohrát si můžete i s výběrem formátu a tvrdostí použitého papíru. Také samotný font textu vám dává neomezené možnosti. Luxusně bude působit použití zlatého písma nebo zdobnějšího fontu. Přání může být jednoduché nebo s přehybem. Pokud ho budete rozesílat, je vhodné vybrat i obálku na míru. I na obálce může být vytištěn speciální text, pozdrav nebo PF.

Vždy byste ale měli myslet na to, že každé přání by mělo jít od srdce.  ..inspiraci na vánoční přání najdete například na pinterest.com.
 
 
Mohlo by vás zajímat: Rady a tipy pro tisk a vazbu prací

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist