Mobilní internet: Jak zůstat online na chatě i v pralese

Děti odmítají jet k babičce, protože ta nepěstuje internet? Dovolenou trávíte na chatě odtržené od moderní civilizace? Nebo jen často cestujete a z Wi-Fi (ne)připojení v dopravních prostředcích si chcete vytrhat vlasy? Mobilní internet zařídí, že zůstanete online i na samotě u lesa.

Mobilní internet

Mobilní internet představuje záchranný kruh pro každého, kdo si již nedokáže, nemůže či nechce představit žít dlouho mimo internetový svět. Zapíchnout ho můžete třeba do tabletu v podobě speciální SIM karty či ho pohodlně nosit v kapse jako malou krabičku. Připojit můžete mobil, notebook nebo tablet a nechat surfovat i členy rodiny nebo přátele třeba na fesťáku.

Jak ovšem funguje sdílení u připojení přes SIM kartu? V rámci datového balíčku od Vodafone získáte až 4 SIM karty. Každou zapojíte do jednoho ze svých zařízení a můžete plnohodnotně surfovat. Pokud SIM karty rozdělíte mezi členy rodiny, v aplikaci můžete sledovat jejich spotřebu a případně potrestat zlobivého potomka snížením limitu. K většímu tarifu navíc operátor přihodí i slevu na tablet, modem či GPS lokátor. GPS lokátor lze například připevnit na obojek svého chlupatého miláčka, který na chalupě našel díru v plotě a často ji s oblibou využívá k útěku do polí. Nový tablet zase potěší partnera či jednoho z hodnějších prcků.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist