Milujete pečení? Zkuste něco netradičního

MuffinyTaké patříte mezi milovnice, nebo dokonce milovníky pečení? Potom nemusíte zůstávat pouze u těch tradičních receptů, ale můžete vyzkoušet něco nového, netradičního a originálního. A uvidíte, že vaše rodina bude z tohoto kroku rozhodně nadšená, jelikož možná i oni by již rádi vyzkoušeli něco jiného než tradiční bábovky, řezy, hřbety, perníky a jiné sladké pečivo. A pokud hledáte zajímavou inspiraci, potom vyzkoušejte čokoládové muffiny. Jedinečnou pochoutku, která ačkoliv zní jakkoliv složitě, je velmi jednoduchá a snadná. Kromě základních surovin budete potřebovat pouze formu, ideálně potom tu silikonovou, a dále už se můžete pustit do práce.

Hledáte další varianty? Zkuste tu vanilkovou

Samozřejmě o tom, že je muffin skutečná pochoutka, se přesvědčíte již ve chvíli, kdy vám a vašim strávníkům upečete první várku. A zůstávat nemusíte nutně pouze u těch čokoládových, jelikož neméně oblíbené jsou i vanilkové muffiny. A pokud vás zajímá i tento recept, potom klikni sem. Samozřejmě stejně jako předchozí verze mají svůj základ naprosto stejný, a tak v nich nechybí primárně:
  • Hladká mouka
  • Máslo
  • Zakysaná smetana
  • Prášek do pečiva
  • Jedná soda
  • Vejce
  • Cukr

To vše jsou ty hlavní suroviny, do kterých následně přidáte podle chuti další příchutě, a to jak zmíněnou čokoládu, tak třeba i chutnou vanilku, nebo různé ovoce, ořechy, nebo můžete vyzkoušet i variantu bez náplně.

Pochlubte se i svým receptem

A pokud patříte mezi takovou milovnici pečení, která ráda experimentuje a zkouší nové věci a varianty, rozhodně si tuto možnost nemusíte nechat pro sebe, a můžete se s ní pochlubit ostatním. A to konkrétně na stránce muffinyrecept.cz, kde samozřejmě můžete svůj recept také přidat. Stejně tak se ale můžete seznámit i s dalšími možnostmi a úpravami, jak si tento oblíbený dezert nejenom ke kávě připravit.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist