Miluješ procházky? Pokud ano, neobejdeš se bez perfektních tenisek

Je to tak. Potřebuješ pořádné boty. Chráníš tím své zdraví. Určitě nechceš, aby tvoje noha trpěla. Tak ji rozhodně nijak neodbývej. Jestli miluješ třeba dlouhé procházky přírodou, nebo po městě, přijdou ti vhod opravdu kvalitní boty, v nichž se budeš cítit jako v peřince.
Dámské kotníkové tenisky Vans

Šlapání po asfaltu je namáhavé

Nohy máš jenom jedny, a pokud tě začnou bolet, příčinou mohou být nevhodné boty. Proto bys rozhodně neměla správný výběr bot podceňovat. Tvoje nohy si zaslouží tu nejlepší péči, vždyť tě úspěšně nosí celý život. Tak jim ji dopřej. Uvidíš, jak jim to prospěje. I na obyčejné chození po městě je dobré mít kvalitní obuv. Ono totiž je někdy celodenní nebo i půldenní chození po městských chodnících namáhavější, než výšlap v přírodě.

Večer pocítíš rozdíl

Terén v přírodě je totiž přirozený, noha stále pracuje. Za to na asfaltu stále naráží na tvrdý povrch. Tím velice trpí klouby, i když se ti to možná na první dojem nezdá, je to tak. Pečuj proto o své nohy tak, jak si to zaslouží. Pořiď jim třeba pořádné boty Vans, aby se jim pohodlně šlapalo. Trvanlivé gumové podešve dostatečně pruží a díky tomu ti zajistí měkký a pružný došlap. A to ty určitě chceš. Bude se ti chodit mnohem pohodlněji a hlavně večer, až přijdeš domů, pocítíš rozdíl. Nohy tě nebudou tolik bolet a nebudeš tak utahaná.

Potištěné boty vypadají perfektně

Pohodlíčko zajistí i měkké polstrování kolem kotníku. Pochopitelně nechybí klasické šněrování a plátěný svršek, který je mimořádně odolný. Díky tomu tě boty nebudou nikde dřít, ale padnou na tvoji nohu doslova jako ulité. Příjemné je i barevné provedení. Nemusí jít nutně jenom o jednobarevné kousky, stejně skvěle vypadá třeba i potisk. Boty s potiskem pak výborně ladí s některými outfity a vy budete vypadat opravdu šik.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist