Máte pejska? Naučte ho základním povelům snadno

Výcvikové obojkyDomácí mazlíčci jsou dnes samozřejmostí v mnoha domovech. Někdo chová zakrslé králíky, jiný kočky, a mnoho lidí samozřejmě nedá dopustit na pejsky. A to jak v rodinných domech, tak samozřejmě i v bytech, které nejsou hlavně pro menší plemena žádným problémem. Samozřejmě s takovým domácím mazlíčkem ale může být spjato několik problémů, a to hlavně s jeho chováním. V tomto směru neváhejte a vycvičte svého čtyřnohého miláčka co možná nejdříve a nejrychleji. Pomohou vám k tomu třeba oblíbené obojky pro psy. Díky výcviku tak i váš pejsek získá základní návyky, které jsou spjaté s jeho bezproblémovým soužitím. Díky tomu si i váš pejsek bude bez problémů moci hrát, a přitom budete mít jistotu, že nezničí vaše oblečení, nábytek, nebo neudělá loužičku.

Cvičení pomocí obojku je bezpečné

Samozřejmě od výcviku očekáváme hlavně to, aby se pes jednotlivé povely naučil rychle, a přesně věděl, co smí a co nesmí. A právě k tomu elektrické obojky pro psy slouží, jelikož dokážou při neuposlechnutí vyslat zvukový signál nebo impuls. Samozřejmě se není čeho bát, jelikož tato forma je maximálně bezpečná. Zároveň je také mnohem efektivnější, jelikož umožní potrestat pejska hned, čímž si jasně uvědomí, co nesmí. I díky tomu se tak rychleji naučí povelům, a logicky i tomu, co by měl a neměl dělat.

Nejenom doma, ale i venku

Samozřejmě svého psa nemusíte nutně vychovávat pouze u vás doma, ale je možné obojky využívat také venku. Díky svému velkému dosahu, nebo i vodotěsnosti nejsou problémem doslova jakékoliv podmínky, které mohou venku na louce, před domem, na zahradě, nebo třeba na cvičišti nastat. A jakmile váš pes neuposlechne, stačí tlačítko, a ihned si zapamatuje, že je něco špatně. Navíc ho daný obojek nijak neomezuje, jelikož má kompaktní velikost, a je tak pohodlně umístěn na krku, a to jako běžný, tedy naprosto standardní obojek.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist