Má váš partner problémy s erekcí? Zde je pár tipů na lepší sexuální život

Muži jsou často zpravidla na potíže související s erekcí velmi citliví. Není se ostatně čemu divit, je to přirozená reakce, pokud jde o jejich chloubu. Z pohledu žen by mělo být v takové situaci automatické, aby byly svému partnerovi oporou. Často totiž mohou být problémy s erekcí psychologického charakteru, a tak otevřenost a lepší nálada ve vztahu může pomoci vyřešit i tuto situaci.

Má váš partner problémy s erekcí?

Odkládat návštěvu lékaře nemá smysl

Ne vždy je však řešení tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. Nemusí to být psychika, nemusí to být stres, nemusí to být ani ztracené sebevědomí. Mnohdy je problém způsoben s ohledem na nevhodný životní styl. V takovém případě muž není schopen dosáhnout uspokojivé erekce, a to má samozřejmě zpětně vliv i na jeho psychiku. Důležité je potíže nezametat pod koberec a navštívit lékaře. Jedině tak je možné určit pravou příčinu problémů. Lékař má možnost předepsat přípravky, které pomohou vašemu partnerovi dostat se ze začarovaného kruhu.

Klasické medikamenty a přírodní léčba

Pokud hovoříme o tom, že lékaři předepisují speciální přípravky, zpravidla se jedná o komerční dostupné léky podobné modré pilulce. Případně samozřejmě o modrou pilulku samotnou. Tyto léky jsou zajisté efektivní, avšak mohou mít některé vedlejší účinky. Samozřejmě při dodržení doporučeného dávkování lékařem a s ohledem na to, že lékař je obeznámen se zdravotním stavem pacienta, by nemělo hrozit žádné nebezpečí.

Můžete zkusit ale doplňkovou léčbu také pomocí přírodních reparátů. Vliv na zlepšení erekce mají výtažky z bylin jako je Tribulus terrestris, ženšen pravý nebo maca. Znovu však apelujeme na to, že je potřeba:
 
  • Neodkládat návštěvu lékaře
  • Poradit se s lékařem o používání všech přípravků

To znamená, že by měly být konzultovány také volně dostupné preparát ty. Pravděpodobně by lékař neměl mít problém s užíváním přírodních preparátů jako s doplňkovou léčbou. Přírodní preparáty totiž zpravidla léčbě nemají, jak uškodit, mohou být maximálně přínosem.
TOPlist