MBA – tři písmena, která vám naprosto změní život

Barevné magazíny jsou plné zázračných receptů na spokojený život, ale jen málokterá jejich rada opravdu funguje. O tom, že ta naše patří právě k této nepříliš četné skupině, se již přesvědčila řada úspěšných žen a možná je právě na čase, abyste se k nim přidala i vy.

MBA – tři písmena, která vám naprosto změní život
 
Náš život je plný drobných i větších radostí i strastí – a také příležitostí, jak si polepšit. Stále ovšem platí, že štěstí přeje připraveným. Těm, kteří mají důvod si věřit, těm, kdo si dokáží poradit. To platí v soukromém životě, v podnikání i v zaměstnání. Ostatně spokojenost s vlastním pracovním uplatněním je pro většinu z nás jednou z podmínek spokojenosti také v soukromí.
 
Jedním z osvědčených receptů k získání zajímavější a lépe ohodnocené práce, ale i k dosažení úspěchu v práci současné, je absolvování vhodného studijního programu MBA. Výuka MBA se totiž na rozdíl od klasického vysokoškolského studia soustředí jak na rozšíření a prohloubení již nabytých znalostí, tak  především na praktickou stránku řešení problémů.
 
Zdá se vám tato cesta složitá? Není třeba mít obavy! Vyberete-li si kvalitní, efektivně fungující MBA školu, budete moci studovat s použitím nejmodernějších studijních postupů, flexibilně a mnohdy dokonce 100% online. Své studium si tak snadno zařídíte přesně podle svých možností a v souladu se svými potřebami.
 
Jednoznačně skvělou volbou je v tomto ohledu prestižní Business Institut, MBA škola, která se může pochlubit téměř dvěma stovkami špičkových lektorů, jejichž rukama prošli zaměstnanci řady velkých a úspěšných tuzemských i zahraničních společností. Tato škola vedle 18 klasických programů MBA nabízí i propracované on-line studium MBA, zaměřené například na management obchodu, na marketing nebo na management zdravotnictví.
 
Každý student má v Business Institutu přístup do moderní e-learningové platformy, kde na jednom místě najde veškeré studijní materiály, informace o studiu i přístup k literatuře. Lze zde rovněž rychle komunikovat se studijním oddělením, ale i konzultovat s lektory probíraná studijní témata nebo vlastní odborné problémy.
 
Výhodou je i špičková online knihovna s více než 5200 knihami v českém jazyce, které lze číst jak online, tak offline. Vlastní online studium je realizováno prostřednictvím videopřednášek, které pro studenty natáčejí špičkoví lektoři z praxe. Doplněna jsou sylaby, interaktivními prezentacemi a bonusovými videi.

Online studijní programy MBA lze začít studovat kdykoli a během jednoho roku získat neocenitelné znalosti i diplom, který otevírá nejedny dveře. V rámci Alumni jsou pak absolventky a absolventi zváni na všechny akce pořádané Business Institutem – ať už jde o zajímavé semináře, přednášky nebo další akce.
 
Titul MBA znamená nejen získání cenných znalostí, ale i výhodu při případném výběrovém řízení či při jednání o dalších podmínkách v současném zaměstnání. Polepšit si tak můžete nejen finančně, ale i při hledání maximálního souladu pracovního a soukromého života.
 
Tak neváhejte a přihlaste se ke studiu MBA ještě dnes.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist