Letos bude vaše vánoční pečení dokonalé – prozradíme vám, jak na to!

Letos bude vaše vánoční pečení dokonalé – prozradíme vám, jak na to!

Každý rok si říkáte, že vás vánoční přípravy a hlavně pečení nepřekvapí a stejně jste vždy ve stresu z toho, že něco nejde podle vašeho plánu. Zkuste to letos jinak. S těmi správnými pomůckami na pečení, smažení a stolování dokážete doslova divy.

Užijte si vánoční pečení plné radosti

Připravit cukroví, upéct vánočku, nazdobit perníčky a různé dobrůtky? Bez problému. Základem je připravit si těsto. Pro vyválení těsta sáhněte po nastavitelném válečku na těsto, díky kterému bude plát těsta ve všech místech stejně tlustý. A abyste se nemuseli zlobit se zaneřáděnou kuchyňskou linkou, umístěte těsto na silikonový vál Orion, který má rozměry 60x50 cm, takže se na něj vejde opravdu veliká placka vyváleného těsta.

Užijte si vánoční pečení plné radosti

Řadu cukroví je potřeba vykrájet (nebojte se zapojit děti). Vánoční vykrajovátka mějte připravena v několika provedeních, abyste je mohli libovolně střídat. Úspěch budou mít určitě vykrajovátka na vánoční cukroví Orion ve tvaru prasátka, komety, kapříka, anděla, hvězdy, stromečku, zvonku nebo sněhuláka. Podobně jako na cukroví využijte vánoční vykrajovátka i na perníčky. A pokud chcete mít vše hotovo rychle, zkuste sadu vánočních vykrajovátek DELÍCIA ve formě.

Užijte si vánoční pečení plné radosti

Zdobení cukroví je také kapitola sama o sobě. Čokoládové a cukrové polevy vyrobíte raz-dva. S dalším kouzlením vám pomůže například mlýnek na oříšky DELÍCIA, se kterým vyrobíte skvělý oříškový posyp. Vhod by Vám také mohly přijít produktová videa Tescoma DELÍCIA, která můžete shlédnout ZDE.

Když už jsou vánoční vykrajovátka využitá, je čas na vánoční formičky. Jaké by to byly Vánoce bez vosích hnízd, ořechů, pracen nebo rohlíčků? Silikonové formičky na vánoční cukroví od značky Orion nabízejí praktickou možnost, jak vytvořit tyto dobroty pohodlně. Cukroví se ve formách nepřichytí a celou formu pak můžete jednoduše umýt v myčce. No není to báječné?

Užijte si vánoční pečení plné radosti

Královnou Vánoc je samozřejmě vánočka. Bez té by prostřená tabule prostě neměla to pravé kouzlo. Moderní hospodyňky vědí, že forma na vánočku značně ulehčí práci s motáním copů těsta.

Abyste měli vánoční vykrajovátka, formičky, formy, zdobítka i všechny ostatní pomůcky na pečení včas připravené, neváhejte zapátrat v nabídce Domácích potřeb-Franta, kde jsou připraveni splnit všechna vaše přání týkající se vánočního pečení, vaření, smažení i stolování > tady si pak můžete prohlédnout celou nabídku.

Smaženého kapra i řízky zvládnete levou zadní

Na Štědrý den je v kuchyni živo, stále se něco peče, vaří nebo smaží… ale tak je to správně. Tradiční český smažený kapr nebo řízek s bramborovým salátem nesmí chybět. Pokud si rádi sami kapra čistíte a připravujete, mohlo by se vám hodit prkénko UH na ryby, které vám pomůže udržet kluzkou rybu na místě.

Aby se vám vše pohodlně smažilo, použijte pánev na smažení TEFAL CHEF. Díky nepřilnavému povrchu Titanium Pro můžete smažit i na velmi malé vrstvě oleje nebo můžete připravit řízek a rybu na přírodno.

Smaženého kapra i řízky zvládnete levou zadní

U vánoční tabule se sejde celá rodina

Nejkouzelnější z celého večera (samozřejmě kromě rozdávání dárků) je, když se sejde celá rodina u štědrovečerní tabule. Své nejbližší můžete potěšit krásným servisem, na kterém se bude štědrovečerní večeře slavnostně vyjímat. Jídelní sada nádobí PARMA je k této příležitosti jako stvořená. Hluboké a mělké talíře z opálového skla v netradičním hranatém tvaru budou působit elegantně a slavnostně.

Aby bylo kouzlo Vánoc opravdu dokonalé, zkuste povznést atmosféru ještě o kousek výš díky tradičnímu andělskému zvonění umístěnému uprostřed tabule. Originální andělské zvonění svým jemným cinkáním a svitem svíček rozzáří nejen dětské oči.

Další užitečné rady a tipy pro tu pravou vánoční atmosféru najdete v tomto článku.

U vánoční tabule se sejde celá rodina

Udělejte si i vy letos Vánoce tak, jak jste si vždycky přáli. Užijte si vánoční pečení, stolování i celou vánoční pohodu s vašimi nejbližšími a nechte se strhnout atmosférou, která přichází jen jednou za rok.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist