Klasika v posteli? To je Zerex Klasik

Máte po 40-tce jako já a stále častěji se vám stává (tak jako mně), že vás váš nejmilejší orgán v tom nejlepším neposlechne a vypovídá službu? Ne, nemyslím teď úplný kolaps, ale znáte to - váš penis je tak nějak línější a partnerka k tomu úměrně více naštvaná. Nakonec není se co divit, roky přibývají, životospráva také pokulhává, v práci jste celý den v jednom kole... Pokud s tím opravdu chcete něco dělat, tak mám pro vás jedno řešení. Přírodní prášky na erekci Zerex Klasik.

Zerex Klasik

Není to placebo

Nuž ano řeknete si, ládovat do sebe pilulky, které jen tak mimochodem dokážou zlepšit erekci, není zrovna docela k uvěření. Hlavně, když si stále mnoho lidí myslí, že jde maximálně jen o placebo efekt. Omyl. Právě takový přípravek na přírodní bázi je optimálním řešením pro všechny, kteří nemají pocit, že je to s jejich erekcí až tak hrozné, ale určité vylepšení by se v tomto směru opravdu šiklo. A nechtějí se přitom spoléhat na léky, které sice pomohou okamžitě, no neřeší příčinu ale jen důsledek. A při jejich užívání ještě k tomu i hrozí množství vedlejších účinků. Pokud nevíte jaké, tak já vám řeknu z vlastní zkušenosti, že náhlá červeň v obličeji či plný nos při sexu vaši partnerku tedy velmi neohromí.

Proto jsem se dal na testování přípravků, které vedlejší účinky v podstatě nemají a dokážou mi pomoci v dlouhodobějším horizontu. Jedním z nejpřípravků, které jsem kdy vyzkoušel je Zerex Klasik - výživový doplněk ověřené značky, který podporuje erekci a zvyšuje chuť na sex (libido).

Zerex na podporu erekce

Účinek na libido

Víte, že čím máte více sexuálního apetitu - libida, tím více se na pohlavní styk těšíte a tím více je váš penis lépe „připraven do boje“? Ne? Tak už to víte. A k povzbuzení libida slouží afrodiziaka, které Zerex Klasik obsahuje v dostatečném množství a koncentraci.

Podpora erekce

Abyste si to za dveřmi ložnice opravdu užili i v relativně vyšším věku, potřebujete přísun kvalitních přírodních látek, které jsou v tomto ohledu nejvíce ověřené a mají reálně zdokumentované účinky. Ať už jde o přímou podporu jako lepší prokrvení pohlavního ústrojí, nebo i nepřímou jako je eliminace stresu a potlačení únavy. Ano, toto vše se podepisuje na kvalitě vaší erekce. Takže, pokud již vybírat nějaké prášky, tak jedině s kvalitním složením a s vysokou koncentraci aktivních látek.

Složení Zerex Klasik

A právě Zerex Klasik je toho světlým příkladem. Obsahuje pouze přírodní složky - rostlinné extrakty a důležité aminokyseliny, které mají nepopiratelný vliv na mužskou pohlavní soustavu. Co všechno obsahuje?
 
  • Tribulus terrestris - rostlina, kterou volají i "zelená viagra", je základem tohoto přípravku, podporuje přirozenou tvorbu testosteronu v těle a zvyšuje fyzickou výkonnost a vytrvalost (vědecká studie)
  • Maca - je zase rostlina z peruánských And, kterou odborníci po celém světě řadí k superpotraviny, podporuje libido a sexuální funkce, zlepšuje nejen fyzickou ale i psychickou výkonnost (vědecká studie)
  • Aminokyseliny (L-arginin, L-citrulin, L-Lysin) podporují lepší prokrvení a tak i lepší výdrž při sexuálním styku (vědecká studie)
  • Theobromin z kakaových bobů má podobné účinky jako kofein a také díky němu dochází k rozšíření cév a lepší erekci (vlastnosti sloučeniny)
 

Jak to funguje?

Značka Zerex zahrnuje 3 typy přípravků a každý je zaměřen na něco jiného. Zerex Klasik je základ. Výrobcem slibovaný nástup účinků již do jedné hodiny od užití tablety a následně jejich trvání po dobu 36 hodin je třeba brát s mírnou rezervou. No každopádně, čím častěji si budete Klasik před sexem dávat, tím to bude sex od sexu lepší a lepší. Rovněž je jen logické, že přírodní látky nezaberou u každého stejně intenzivně a stejně rychle. Hodně závisí také od zdravotního a psychického stavu člověka, od jeho věku, životosprávy a podobně.

Zkušenosti, recenze a reakce na Zerex Klasik

...jsou různorodé a v širokém spektru. Od pochvalných až po ty negativně laděné. Skutečně přínosné však prozrazují toho docela dost. Například, že pro reálné zlepšení sexuálních prožitků je třeba pravidelné užívání. Že je fajn, když se nemusíte obávat žádných nežádoucích vedlejších účinků, že 1 balení můžete mít až na 12 kvalitních pohlavních styků...

A co moje zkušenosti s užíváním Zerex Klasik? Doporučuji vám přečíst si mou podrobnou recenzi: Zerex Klasik – vyzkoušel jsem známé pilulky na rychlou a kvalitní erekci... a vše se dozvíte (přesné složení, dávkování, zkušenosti, zda ho dostat v lékárně, cena a tak dále).

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist