Jaká vinylová podlaha opticky zvětší váš byt? Přinášíme tipy na oblíbené dekory

Máte menší byt a potřebujete ho opticky „nafouknout“? Pomohou vám světlé barvy. A to nejen na stěnách nebo nábytku, ale hlavně na podlaze. Máme pro vás pár tipů na oblíbené světlé dekory vinylových podlah, které pomohly našim zákazníkům „zvětšit“ bydlení.

Vinylové podlahy Fatra VEPO

Vinylové podlahy Fatra VEPO se vyrábějí v Čechách

Pokud máte rádi kvalitu, výjimečný design a zároveň fandíte českým výrobkům, položte si doma lepenou vinylovou podlahu VEPO od společnosti Fatra. Je totiž:
 
  • Tvarově a barevně stálá.
  • Vysoce odolná proti poškození a vodě.
  • Vhodná pro podlahové vytápění.
  • Odolná i proti poškození od kolečkových židlí.
  • Perfektní pro alergiky.
  • Zdravotně nezávadná.
  • 100% ekologicky recyklovatelná.
  • Jednoduchá na montáž.

Tipy na dekory, které opticky zvětší místnost

Dub skane

Dub skane


Vinylová podlaha s dekorem světlého dubu se hodí ke každému stylu domácnosti. Můžete ji kombinovat jak s moderním, tak i s klasickým zdobeným nábytkem. Je perfektní pro kreativní duše, které rády mění vzhled své domácnosti.

Klen polar

Klen polar

Nejsvětlejším dekorem je klen polární. Pokud potřebujete místnosti opticky napumpovat do obřích rozměrů, je tento dekor určený právě vám. Nádherně vypadá v kombinaci s jemnými pastelovými barvami. Našedlý vzhled navíc dodává i na praktičnosti. Na vinylové podlaze nejsou tolik vidět nečistoty, což bude vyhovovat zejména majitelům domácích mazlíčků.

Dub aosta

Dub aosta

Máte-li rádi teplejší barvy, bude se vám líbit jemnější neutrální vzor dubu na vinylových dílcích. Ten k sobě snese jak světlé doplňky, tak i tmavý nábytek nebo výrazné tapety. Skvěle se hodí do podkrovních bytů i místností s ne úplně typickým tvarem.

 
TIP OD TÝMU PLANCHER: Úzkou dlouhou místnost rozšíříte tak, pokud podlahová prkna položíte na šířku. Pokud prkna položíte po směru delší stěny, vytvoříte v prostoru větší hloubku. Do úzkých místností zvolte kratší prkna. Více prken totiž vytvoří dojem větší místnosti. Nevíte si rady, jakou podlahu použít a jak jí položit? Neváhejte se na nás obrátit. Umíme zvětšit místnost i bez bouracího kladiva.
TOPlist