Jak se stát módní ikonou? Vsaďte na stylové doplňky!

Módní značky po celém světě se předhánějí v nápadech a s novými kolekcemi touží udávat módní trendy pro nadcházející sezónu. Mezi ty opravdu oblíbené patří lifestyle značky nabízející stylovou trendy módu, která je přitom za super ceny. Ani jejich aktuální kolekce by vám tak neměly letos uniknout. Pro ženy vždy budou velmi atraktivní doplňky a šperky, a i v této oblasti se urodilo mnoho nových kousků, které nesmíte minout.

Vsaďte na stylové doplňky

Výrazné doplňky jsou trendy

Aktuální móda velí bez výrazných doplňků do městských ulic ani nevycházet. Mezi doplňky, které mohou podtrhnout vaši osobitost, bezpochyby patří náramky. A přitom jimi budete následovat to, co se právě nosí. Trefou do černého jsou v této sezóně krásné náramky Tommy Hilfiger. Tato oblíbená módní značka si pro vás připravila opravdu nepřehlédnutelné kousky, kterými můžete ozdobit vaše zápěstí dle libosti. Pokud je zkombinujete i s některými ze stylových hodinek od Tommyho, titul módní ikony vás mezi přáteli nemine. Nejčastějšími materiály náramků jsou:
 
  • Ocel
  • Kůže

Náramky z bezpečné chirurgické oceli mohou být navíc v mnoha barvách. Je libo stříbrná, zlatá, růžová? Je to jen na vás. Oblíbená je také kombinace uvedených materiálů. Většina náramků zaujme svou jednoduchostí, ale také nápaditostí. Moderní střih a design jim rozhodně upřít nelze.

Stylová a dokonale sladěná. Každý den

Toužíte dodat svému zvolenému looku trochu na eleganci? Nepochybně to chce náhrdelník! Aktuální módní náhrdelníky Tommy Hilfiger vás dostanou právě svou nezaměnitelnou elegancí. Jejich provedení je totiž elegantně jednoduché, ale o to více upoutají pozornosti. Vybrat si můžete z celé řady motivů, které podtrhnou vaši osobnost a vystihnou momentální náladu. Výběr mnoha barev zaručuje, že je vždy sladíte s tím, co si ten den vezmete na sebe. Tak se nebojte experimentů a ukažte se v nejlepším světle!

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist