Jak dostat dítě ven?

Dětská skluzavkaVenku je krásné počasí, svítí sluníčko, a Váš potomek sedí doma u počítače? Lámete si hlavu, jak ho od zázračné bedýnky dostat, ale všechny Vaše pokusy jsou marné? Pak mu zkuste pořídit hračky na zahradu, díky kterým budete mít naopak problém opačný – dostat ho domů.

Nejžádanější jsou tradičně skluzavky rozmanitých délek, tvarů a barev, které Vaši ratolest spolehlivě zabaví na delší dobu. Na Vaší zahradě vydrží skluzavky opravdu dlouho, protože jsou tvořené kvalitními materiály a odolají povětrnostním vlivům. Kromě skluzavek se velké oblíbenosti těší také prolézačky a hrací centra, která nabízí multifunkční vyžití. Za jednu cenu tak získáte dětský domeček, skluzavku i prolézačku, žebřík i dlouhý prolézací tunel, který poskytuje zákoutí například při hře na schovávanou.

Dostatek pohybu zajistí menším dětem odrážedla, větším koloběžky s různými pohádkovými motivy, které procvičují nejen svalstvo, ale také smysl pro rovnováhu. Tyto klasické hračky, které provází celé dětství, splňují ta nejpřísnější kritéria bezpečnosti. Pokud byste chtěli dopřát Vašim nejmilejším něco netradičního, pořiďte jim čím dál oblíbenější šlapací čtyřkolky, které umožní naplno ukázat umění malého řidiče. Kromě toho, že se stane pánem svého stroje, rozvíjí zároveň své dovednosti – potrénují sílu i vytrvalost. Jednoduše se ovládá i těm nejmenším, jsou perfektně stabilní a zcela bezpečné. Takže, jestli je doteď nebavilo chodit na procházky, na tomto stroji Vás budou přemlouvat, abyste vyrazili ven. V opravdovou hvězdu ale Vaše dítko promění elektrická autíčka. U nich bude výskat radostí nejeden malý závodník. Pravda, nejedná se zrovna o nejlevnější investici, avšak tato hračka má dlouhou životnost a rozhodně nehrozí, že by Vaše dítko omrzela. A můžete si být jisti, že díky ní bude trávit daleko více času venku na čerstvém vzduchu než před obrazovkou počítače. A to už za to stojí, ne?

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist