Golfové termoprádlo

Termo prádlo oceníte především v chladných dnech, ve kterých si i přesto nenecháte návštěvu golfového hřiště ujít. Díky golfovému termo prádlu se budete moci dobře soustředit na hru, budete v suchu a teple. Jakou nabídku termo prádla pro golf poskytuje expert na kompletní golfové vybavení – DIGITALGOLF?

Termo prádlo pro muže

Termo prádlo můžete využít pro jakýkoliv sport, při golfu jej však velmi oceníte v sychravých a chladných dnech, kdy svetr a bunda nestačí. Z golfového termo prádla si můžete vybrat kvalitní termo kalhoty a termo trička s dlouhým rukávem se stojáčkem i bez. Termo prádlo pro golfisty vyrábí mnoho světových značek jako například Hugo Boss, Peak Performance nebo Galvin Green. 

Kvalitní termo prádlo na golf je prodyšné. Od těla dobře odvede pot tak, aby vás nic nestudilo a mohli jste pohodlně hrát. Některé kalhoty i trička z funkčního materiálu na sobě mají kompresní místa, která vás budou stimulovat a zajistí, že vám termo prádlo dobře padne. Můžete se spolehnout, že vás chytře umístěné švy na termo prádle nebudou nikde tlačit ani škrtit. V případě, že vysvitne sluníčko, vás termo prádlo také chrání před UV zářením. 

Materiály, ze kterých je termo prádlo šito, jsou antibakteriální a odvedou společně s potem z vašeho těla i pach. Termo prádlo nabízí i speciální kombinaci high-tech vláken a pokročilé techniky pletení například u modelu Galvin Green East Skintight, který uvolňuje přebytečné teplo i vlhkost pryč z vašeho těla. Společně s maximální prodyšností vám tak termo prádlo dodává komfort a možnost volného pohybu.

Termo prádlo pro ženy

Dámské termo prádlo ženám umožňuje užívat si hru po delší dobu v teple a pohodlí. Díky jedinečnému zpracování vláken, které termo prádlo obsahuje, se termo prádlo velmi příjemně nosí, dobře odsává pot z těla a nikde neškrtí. Termo prádlo pro ženy od světových značek Galvin Green, Peak Performance nebo FootJoy si můžete vybrat na DIGITALGOLF, kde golfovému oblečení, vybavení a golfovým doplňkům velmi dobře rozumí. Mezi nejoblíbenější modely dámského termo prádla patří Galvin Green Emily Crewneck a termo kalhoty Peak Performance. Nepodceňte vaši přípravu a vybavte svoji golfovou výbavu o termo prádlo i vy.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist