Funkční prvky, které by měla mít každá pracovní bunda

K pracovnímu dni se každému zaměstnanci jistě hodí správné ochranné pomůcky a nejlepší pracovní oblečení. Do deštivé nepohody i pro tvrdou práci se hodí kvalitní a dobře zpracovaná pracovní bunda. Jaké funkční prvky by pracovní bundě neměly chybět?

Funkční prvky, které by měla mít každá pracovní bunda

Pracovní bundy musí být hlavně odolné

Jedním z nejdůležitějších aspektů, které pracovní bundy musí mít, je odolnost. Ochranné pracovní oblečení je určeno do těžkých podmínek i k té nejtěžší práci, proto je důležitá kvalita materiálu i samotné zpracování. Bundu pro pracovní účely vybírejte nejen podle barvy, ale také podle vaší práce, ke které bude určena.
 
Důležitým faktorem je například:
 
  • schopnost volného pohybu,
  • voděodolná membrána,
  • funkční prvky,
  • schopnost zahřátí.
 

Vybírejte pracovní bundu nejen podle vzhledu, ale hlavně podle pohodlí

Pracovní oblečení by mělo odpovídat i vzhledu, který se vám líbí. V dnešní době velkého výběru v sortimentu pracovního oblečení si můžete vybrat z několika druhů střihů, ale také z barevných kombinací nebo například pracovní bundu s reflexními prvky pro vaše bezpečí.
 
Důležité je ale také vaše pohodlí. Abyste se cítili v pracovní bundě dobře a mohli se po celý pracovní den pohybovat volně a bez žádného omezení, je velmi důležitý střih sedící právě vaší postavě. Velmi oblíbené a pohodlné jsou například fleecové bundy nebo pracovní vesty.
 

Pro celoroční ochranu dbejte na správný výběr materiálu

Pokud chcete pracovní bundu využívat takřka ve všech ročních obdobích, určitě se zaměřte na správný výběr materiálu. Velký výběr materiálu i stylů najdete v online obchodě Safework.cz. Fleece bude hřejivým materiálem pro podzimní i zimní období, na jaře vás příjemně zahřeje a váš pohyb při práci nebude nijak omezen.
 
Ať už vybíráte pracovní bundu na stavbu nebo pro práci v kovovýrobě, věříme, že v širokém sortimentu najdete tu správnou ochrannou bundu pro vaše požadavky.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist