Fototapety: Elegance a originalita ve vašem interiéru

Každý interiér musí být originální a majitelé nemovitosti by se v každé z místností měli cítit co možná nejlépe. Unikátního vzhledu lze dosáhnout jak prostřednictvím celkové kompozice výstavby objektu, tak i výmalbou. Osobní kouzlo ale dáte vnitřním prostorám především nákupem těch správných doplňků. Ty se vyplatí vybírat v co možná neoriginálním provedení. Klasické obrazy a různé vazby na stěnách jsou už dávno minulostí. Moderní trendy jsou nakloněné k neotřelým 3D fototapetám. Právě ony dokážou vytvořit v jakékoli místnosti prostor, který vám bude kdekdo závidět. V čem jsou tedy hlavní přednosti fototapet? Do kterých místností se nejlépe hodí a jaké motivy existují? Na tyto a mnohé další otázky si odpovíme v následujících řádcích.

Nemalujte, neinovujte, ale objevujte…

Proměna bytu s fototapetami

Myloview.cz
 
Mnozí majitelé nemovitostí řeší změny v interiéru malováním a nákupem nového nábytku. Jedná se o procesy poměrně zdlouhavé, finančně nákladné a mnohdy ne příliš zábavné. Fototapety nevyžadují nic takového! Zapomeňte na jakékoli bourání, stěhování a nepříjemnosti spojené s celkovou inovací prostoru. Aranžování s fototapetami je naprosto jednoduché. Stačí pouze vybraný typ nainstalovat na zeď, případně jinam, a máte vyhráno. Inovace je na světě a vy se budete moci kochat pohledem na neotřelý design.

Kvalita na prvním místě

Pamatujete si na klasické papírové tapety, které se lepily na zeď a přejížděly válečkem? Tak na ně rychle zapomeňte! Moderní fototapety jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Propracovaná technologie výroby zajišťuje to, že umí efektivně ozdobit a oživit jakoukoli místnost. Jestliže si vyberete laminovanou fototapetu třeba do koupelny nebo do kuchyně, nemusíte mít obavy z toho, že by zde nevydržela dlouhou dobu. Dokáže totiž bez problémů odolat vodě i špíně. Údržba jakékoli fototapety je naprosto jednoduchá. Trvat vám bude krátkou dobu a nijak výrazně vás fyzicky neunaví.

Velkoměsto přímo v obývacím pokojiMyloview.cz/fototapety

Zázraky s barvami a motivy

Pestrá paleta nejrůznějších vzorů a motivů se podílí na vytvoření dokonalých iluzí. Jestliže zvolíte ty správné motivy i odstíny, můžete v interiéru doslova a do písmene čarovat. Malý pokojík lze velmi rychle a elegantně proměnit ve velkou halu a tmavý pokoj se naopak neskutečně prosvětlí, a to i bez přidání dalšího osvětlení nebo okna. A co takový dětský pokoj? Právě tady se samozřejmě meze fantazii klást nemohou. 3D fototapety zobrazující nejrůznější pohádkové postavy, animované krajiny a jiné motivy, jež dětem učarují.   

Hodí se do kterékoli místnosti

O dětském pokoji s krásnými motivy není třeba nijak pochybovat. 3D fototapety si ale dokážou poradit i s dalšími místnostmi.

Elegantní obývací pokoj
 
Obývací pokoj, který má jednu stěnu třeba řešenou jako pohled na nejznámější velkoměsta, vypadá kouzelně. Procházka po Paříži, městě milenců, anebo Římě, věčném městě, vás bude bavit. Stejně tak není problém volit i abstrakce, které ve vás budou evokovat nejrůznější pocity a nálady. A co taková mapa světa přes celou hlavní zeď obývacího pokoje? Vypadá hodně neotřele a vyvolává futuristický dojem.

Optické iluze v kuchyni
 
Geometrické motivy umí vyvolat skvělé optické iluze. Pocit hloubky může být maximalizován. Stejně tak probíhá i hra se světlem, tmou a stíny. Tmavá kuchyně se i bez okna promění ve světlou. Nádherně vypadají v kuchyni také tradiční lidové motivy. Návraty do kuchyní našich babiček jsou přece kouzelné. Nemyslíte? Zapojit fantazii v každém případě nebude nijak složité.

Ponorka, nebo vesmírná loď?
 
Prosvětlete si kuchyň pomocí fototapety
 
Dětské pokoje nemusí být nutně jen pohádková. Vždyť taková ZOO se spoustou zvířat se malým capartům musí líbit stoprocentně také. Že byste raději svým ratolestem vymysleli ponorku s podmořským světem, případně vesmírnou loď pro objevitele vzdálených končin? To už je pouze a jedině na vás samotných.  
Přejeme krásné sny
 
Zapomenout nelze ani na ložnici. Tady se prosazují spíše abstrakce. Florální motivy, jemné tóny nejrůznějších krajin anebo cokoli dalšího se do vaší ložnice určitě bude hodit.
 
Chcete váš interiér změnit tímto jednoduchým způsobem? Prohlédněte si obrovské množství motivů na myloview.cz.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist