Dárek pro ty, kdo nic nechtějí

„Co by ti udělalo radost k narozeninám?“ zeptala jsem se jako každý rok, když se přiblížil onen den, kdy můj milý měl slavit narozeniny. „Největší radost mi uděláš, když mi nic nekoupíš.“ Po takové větě samozřejmě přichází zklamání z toho, že zase budu muset vymýšlet sama. Že mi můj drahý opět neprozradí, po čem jeho srdce prahne. Dárky pro muže se mi vždycky vymýšlejí nesnadno. Jen tak ledaco ho nenadchne, nad vším se sice pousměje a dělá, že má radost, doopravdy ale cítím, že mě chce spíš potěšit, abych nebyla smutná, že jsem se mu zase netrefila do vkusu.

Opravdu nic nechce?

Rok od roku si říkám, že poslechnu zadání a nic nekoupím, když si to tak přeje. Červíček pak ale hlodá a hlodá a já se bojím, že by přišlo zklamání z toho, že nic nedostal. Co kdyby si mohl myslet, že jsem na něj zapomněla, že už mi nestojí ani za trochu námahy a vymýšlení? Člověk se bojí. Proč vlastně? Já sama vždycky tvrdím, že vůbec nic nepotřebuji a myslím to přitom zcela vážně. Nedostat žádný drahý dar by ani pro mě nebylo nic frustrujícího, tak proč mám pořád pocit, že tomu druhému musím svým darem dokázat, že ta to stojí? Má to doopravdy nastaveno tak, jak já? Anebo je to z jeho strany jen na oko. Jen proto, aby zbytečně nezatěžoval?

Originál nad originál

Existují originální dárky, které nemusí stát ani korunu, anebo které jsou za hubičku a přesto toho druhého potěší. Ano, asi je to tak. Jenže přijít na takový dá někdy doopravdy zabrat. Na druhou stranu, když nám přeci jen nevadí utratit za vhodný dárek nějakou tu korunu navíc, můžeme se poohlédnout po zajímavých, mnohdy i kuriózních dárcích a nápadech po internetu. Třeba na stránkách www.firmanazazitky.cz/bungee-jumping. Takové dárky skoro zaručeně potěší. Ověřit si to můžeme u těch, kteří mají volnočasové aktivity, které firma na zážitky nabízí, už za sebou. A že jich je!

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist