Dámské hodinky jako nezbytný doplněk outfitu: Jak vybrat ty správné?

Hodinky slouží jako skvělý doplněk, můžete je totiž nosit úplně ke všemu – a skvěle tak doplní výsledný vzhled. Navíc jsou také opravdu praktické. Právě proto se hodí znát aktuální trendy a mít přehled o tom, jak je nosit. Důležité je také vědět, k jakému oblečení chcete hodinky nosit, pak už je výběr snadný.

Dámské hodinky jako nezbytný doplněk outfitu: Jak vybrat ty správné?

Styl nebo funkčnost – čemu dát přednost?

Ještě, než se pustíte do výběru konkrétních hodinek, je důležité uvědomit si, jaké oblečení nejčastěji nosíte. Je totiž rozdíl, pokud hledáte elegantní doplněk, nebo spíše sportovní typ, který může nabídnout i funkce navíc. Pokud ještě nemáte tušení, po kterém druhu hodinek sáhnout, web Najdi hodinky může být skvělým pomocníkem, díky kterému snadno objevíte svůj styl. U elegantních ručičkových hodinek je důležité vybírat kvalitní řemínek, ten by měl být nejlépe kožený. Jestliže však máte raději sportovní styl, řemínky jsou většinou kovové či gumové.

Univerzální hodinky

Nabízí se také skupina univerzálních hodinek, které můžete zkombinovat s jakýmkoliv outfitem, ať už budete mít podpatky nebo třeba tenisky. Jestliže hledáte model, který můžete nosit každý den, pak vybírejte hodinky v celokovovém provedení. Vhodný je také výběr hodinek bez kamínků a dalšího zdobení. Díky tomu si je budete moct vzít nejenom k halence, ale třeba i k mikině. Vyhnout byste se měli také výrazným barvám ciferníků a netradičních tvarů. Takové hodinky se totiž hodí spíše k elegantní příležitosti. Obecně lze říci, že čím jednodušší hodinky, tím více je unosíte.

Výběr správného modelu

Pokud si chcete koupit hodinky, měli byste si rozmyslet několik základních parametrů. Mezi ty nejdůležitější patří typ strojku, velikost hodinek a materiál pouzdra a řemínku. To vše samozřejmě záleží také na tom, kolik peněz chcete do hodinek investovat. Výběr vám mohou usnadnit také nejnovější trendy hodinek. V módě jsou modely s kovotahem, pokud však hledáte něco zdobnějšího, z aktuální nabídky si jistě vyberete.

Hodinky jsou velmi moderním doplňkem, u žen většinou převládá obliba několika různých elegantních modelů, které lze snadno kombinovat k různým outfitům. Skvělou možností je však zvolit univerzální typ hodinek, který sladíte téměř se vším.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist