Co chybí ve vašem interiéru? Víme to

Pohodlí sedacího vakuTaké hledáte různé varianty, čím vylepšit váš interiér? Možností ne samozřejmě celá řada, ale pokud hledáte několik zajímavých tipů, pojďte se s nimi seznámit. Pokud zůstaneme v obývacím pokoji, tak právě sem se rozhodně hodí moderní sedací vaky. Ty jsou skvělou alternativou k běžným křeslům, a v mnoha ohledech je samozřejmě i předčí. A to nejenom z hlediska designu, ale i pohodlnosti. Jelikož je sedací vak tvořen množstvím drobných kuliček, dokonale přizpůsobí svůj tvar, a to ať už v něm chceme sedět nebo ležet v jakékoliv poloze. K tomu přidejte možnosti různých velikostí, tvarů, nebo konkrétních designů, a bude vám jasné, že se bez něho žádný moderní byt neobejde.

Myslete i na příjemné teplo

Druhá možnost, která je dnes v interiérech velmi oblíbená, nezaujme pouze svým vzhledem, ale také svými vlastnostmi. A to s ohledem na to, že díky ní můžete pohodlně vytápět. Jedná se o krbové vložky, které patří mezi základní článek krbu. Ideální volba na jarní nebo podzimní dny, kdy si chcete pouze lehce přitopit, a zároveň nechcete zapínat standardní topný systém. Poté už stačí pouze opatřit potřebné dřevo, zatopit, a pozorovat nádherné mihotající se plameny.

Důležité je samozřejmě dodat, že toto řešení ocení výhradně majitelé rodinných domů, které jsou opatřeny komínem. V panelových a dalších domech, tedy konkrétně bytech toto řešení možné není. Přesto ale takoví nájemníci nemusí zoufat.

Zkuste i biokrb

Možnou alternativou pro osoby žijící v bytech jsou takzvané biokrby. Ty stačí jednoduše zavěsit na zeď, a díky lihovému palivu zapálit, a nechat hořet. Díky čistému hoření tak není třeba odvádět spaliny. A tak i toto řešení může poskytnout příjemné teplo, ale hlavně také onen nádherný pocit, kdy tmavé stěny v místnosti osvětlí skutečný plamen, a to ať už jde z jakéhokoliv krbu – tedy biokrbu, nebo toho skutečného.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist