Chystáte větší party na zahradě? Co takhle grilované sele? S Party pohotovostí je to hračka

Grilované sele

Grilování patří mezi nejpopulárnější činnosti, které můžeme v letních dnech na zahradách a terasách provozovat. Není nad to připravit si večer s přáteli jemné grilované maso s křupavou kůrčičkou a chutnou marinádou. Jistě také s oblibou grilujete steaky, ryby, klobásky nebo třeba zeleninu. Zkusili jste si už ugrilovat selátko? Grilované sele je skvělé řešení, když pořádáte rodinné oslavy a party pro větší počet osob. Abyste si tuto pochoutku mohli dopřát i vy, vůbec nevadí, že nevlastníte gril na sele.

Grilování na party

Půjčte si vše potřebné v Party pohotovost

Zatoužili jste po grilovaném selátku? Využijte služeb Party pohotovosti, tedy půjčovny veškerého party vybavení. Půjčit si můžete nejen gril na sele, ale také party stany, pivní sety a zařízení na čepování piva. Součástí nabídky je také výborné naložené maso na gril. Zaměstnanci vše zapojí a zaškolí obsluhu grilu. V případě zájmu se o obsluhu postarají sami.

Gril na celé sele

Kde Party pohotovost najdete?

Party pohotovost sídlí v centru Prahy, odkud si můžete veškeré zapůjčené příslušenství odvézt osobně. Provozovna na Praze 5 je otevřena každý den (365 dní v roce). Samozřejmostí je vlastní parkoviště pro zákazníky. V případě, že nedisponujete dostatečně velkým vozem, můžete si zapůjčit vozík, na kterém svůj gril či další party vybavení pohodlně odvezete. Chcete-li si práci ještě více ulehčit, je možné si domluvit dopravu veškerého vybavení až na místo konání party.
Více o nabídce a službách této společnosti se dozvíte na stránkách www.party-pohotovost.cz, kde jsou pro vás připraveny také další rady a tipy, jak naložit a grilovat sele.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist