Chce to změnu! Dejme šanci sněhulím

Softshellové sněhule...Něco víc, než teplo v botě

Zdá se vám, že sněhule už dávnou vyšly z módy? Jste na omylu. Ve světě módy se pořád zkouší něco nového. Už nemusíte být tou, která obětuje módní vzhled za zmrznuté nohy. Od teď se s nimi můžete kochat i svým módním vzhledem. Zkuste si vybrat sněhule, které budou pro vás naprostou dokonalostí!

...vybírejte kvalitní sněhule

Pokud chcete být spokojená vy, musí být spokojené i vaše nožky. Budou vás přímo milovat, když jim dopřejete to, co je v zimě obzvlášť důležité. Sucho, teplíčko, pohodlí a lehkost. Kvalitní sněhule vás potěší i dobře přilnavou podrážkou, díky které budete stát nohama pevně na zemi bez nepříjemného klouzání.

...stop vlhkostí v botě

Víte, co je membrána v botě? Určitě už jste o membráně hodně slyšela. Membrána je tenká mezivrstva mezi svrchem obuvi a podšívkou. Díky kvalitním softshellovým sněhulím s membránou nebudete muset z domu vycházet s nucením, ba naopak, s chutí a s radostí. Na první pohled zaujmou vaše očko svou podobou s kotníčkovými boty. Ukazujte se v této kvalitě několik sezón po sobě!

Ovládněte zimu neobyčejnými barvami

Pojďme náš zimní look a také ty chladné a zamračené dny oživit a rozveselit. Nesmíte se bát vyjít trošičku z davu. Ukažte něco, co nenosí jen tak každá. Sáhněte po neobvyklých barvách. Co se třeba obout do stříbrných či zlatých sněhulí? Tato barvička je sice studená, ale strhává na sebe veškerou pozornost. Počítejte tedy, že budete nepřehlédnutelná.

Držte se kurzu "papučí" a ukažte vkus

Už je to nějaká doba, co válenky přicházejí každou zimu. Ač si je některé ženy oblíbily, některé jim stále nemohou přijít na chuť. Pokud je milujete, oprašte je i tuto sezónu. Patříte ale mezi ty, které jim stále na chuť nepřišly? Podívejte se na známé celebrity, které na ně nedají dopustit. Sluší například Gwen Stefani nebo Sarah Jessice Parker a určitě takhle budou slušet i vám -dejte jim šanci!

Zlaté válenky od značky CNB vás nenechají na ně jen koukat. Pořiďte si je a užívejte si komfortu, který nabízejí. Potěší určitě i vás, které si rády přidáváte pár centimetrů. Některé modely jsou totiž posazené na klínku. I s klínkem se při chůzi budete cítit pohodlně. Tak na co čekáte? Obujte si je, a užijte si v nich celou zimu.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist