Angličtina Wattsenglish v rámci mateřské školy

Wattsenglish sem, Wattsenglish tam. Možná už jste ve Vaší školce slyšeli o kurzech angličtiny metodologií této britské společnosti a zajímá vás, o co vlastně jde. Je naprosto přirozené, že chcete vědět, jak výuka danou metodou probíhá předtím, než své dítě do kurzu přihlásíte. Ačkoli vždy máte u Wattsenglish možnost jít se na lekci podívat, pokusíme se vás seznámit se základními principy.
 
Výuka probíhá buďto formou kroužku ve skupinách o velikosti do 15 dětí nebo formou speciálního programu pro celou třídu. Lekce vedou zkušení lektoři, ať už čeští nebo zahraniční, kteří na děti od první minuty mluví striktně anglicky. Prostřednictvím tohoto přístupu jsou děti od začátku vedeny k používání řeči a snaze porozumět. V porozumění jim pomáhá maximální názornost výuky, ke které lektor kromě široké gestiky a mimiky využívá i četné pomůcky, jako obrázkové karty, videa, písničky, míče a další věci.
 
Metodologie Wattsenglish ve školkách
 
Celá metodologie Wattsenglish je postavena na psycholingvistických výzkumech, které ukazují, že jsou předškoláci schopni vstřebávat cizí jazyk stejně přirozeně, jako řeč mateřskou. Jediné, co k tomu potřebují je dostatečná názornost, učení všemi smysly a možnost si vše samostatně ozkoušet. Výukou přitom děti provází reálný obličej zakladatele Wattsenglish Steva Wattse. On a jeho nezbedná kamarádka Maggie dětem skrz zábavná videa zprostředkovávají kontakt se skutečným světem a praktickým využitím toho, co se učí. O tom, že videa děti milují, svědčí i fakt, že si je rády pouštějí doma a na výuce vyprávějí o tom, co zase Maggie provedla.
 
Angličtina Wattsenglish v rámci mateřské školy
 
Pokud pro své dítko hledáte zábavný a osvědčený způsob, jak ho seznámit s angličtinou, Wattsenglish kurz je jednoznačně dobrá volba. A nejenom to. Díky kurzům dítě získá pevné základy, na kterých může dále stavět. A navíc ho angličtina opravdu bude bavit.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist