Adidas: oblíbená značka již více než 70 let

Když si kupujete oblečení nebo obuv značky Adidas, můžete se spolehnout na to, že kupujete kvalitu. Avšak ve sportovním světě dochází k mnoha změnám. Aby se výrobci mohli pustit to vývoje a objevování toho, co na trhu ještě chybí, společnost se rozdělila do tří skupin.

Adidas: oblíbená značka již více než 70 let

Tato marketingová strategie byla vyvinuta za účelem podpory různých druhů zboží, které značka vyrábí. Tak například Adidas Originals se zaměřil na předchozí designy značky, kterým se již dařilo – samostatnou kapitolou je zde například tričko Adidas Originals.

Principy značky Adidas

Už od svého založení v roce 1924 měla společnost dvou bratrů Adolfa („Adi“) a Rudolfa („Rudi) Dasslerových svou jasnou vizi. Měla vášeň pro vývoj atletické obuvi, která se stala oblíbenou po celém světě. Kvalita a trvanlivost byly hlavními principy značky, a proto přešla z modelu těžkých kovů s hroty a při výrobě obuvi začala používat plátno a gumu. Vzniklo tak něco naprosto jedinečného a nového. Společnost Adidas byla založena v roce 1949 po rozchodu obou bratrů. Její produkty používali různé sportovní – a dnes také již kulturní – ikony.

Nejoblíbenější značky Adidas

Adidas provozuje na světovém trhu širokou škálu vysoce kvalitního sportovního oblečení, protože specializované trhy zajišťují různé skupiny, z nichž některé jsou samostatnými značkami. Jako druhý světový gigant v oblasti sportovního oblečení společnost stále inovuje a zavádí nové produkty, aby si udržel konkurenční výhodu. Za posledních 50 let došlo k nárůstu ženských sportovkyň, a proto se společnost zaměřila na vývoj v oblasti ženského sportu.

Adidas Stan Smith

Poprvé byla obuv Stan Smith vyrobena v devadesátých letech, ale stále ještě je známá po celém světě. Jedná se o jednoduchou, ale elegantní značku, kterou můžete zkombinovat s jakýmkoli typem oblečení. Poprvé si tenisku obul Stan Smith na tenisovém kurtu a netrvalo dlouho, než se teniska dostala do ulic. Společnost prodala více než 40 milionů párů těchto tenisek. Obuv se dodává v různých barevných variantách. Ještě zajímavější je ale skutečnost, že ji lze přizpůsobit tak, aby obsahovala vaše jméno – ale za příplatek. Od svého znovuzrození před třemi lety získaly tenisky Stan Smith opět obrovské postavení.

Adidas Grand Court

Jedná se o univerzální obuv, která má pohodlnou protiskluzovou patu. Vyznačuje se zejména odolnou přední částí z kůže a díky nastavitelným tkaničkám se dá snadno obout. Vnitřní část je pro pohodlí vypolstrována, vnějšek je elegantně tvarovaný a můžete si je obléknout k jakémukoli ležérnímu oblečení.

Adidas Originals

Tato značka nabízí vysoce kvalitní ležérní sportovní oblečení, módní oblečení Adidas a doplňky, jako jsou kabáty, košile, tašky, sluneční brýle a obuv.

Kde nakupovat?

Ke svému nákupu zvolte kvalitní e-shop, který byl ozkoušen již velkým počtem zákazníků. Footshop vám garantuje, že všechno zboží dodá v patřičné kvalitě a bez zbytečných odkladů. Na tomto e-shopu můžete narazit na ty nejkvalitnější a nejznámější značky, jako je Adidas, Puma, Reebok, Vans, Converse, Fila, Levis a mnohé další.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist