3 tipy na zajímavé dárky pro mámu, které nezklamou

3 tipy na zajímavé dárky pro mámu, které nezklamou

Udělat radost mamince chce snad každý. Minimální ke dni žen a Dni matek si bezesporu nějakou tu drobnost zaslouží. Vymyslet ale takový dárek, jímž byste se dokonale zavděčili, není zrovna jednoduché. I proto vám dám hned tři tipy na zajímavé věci, jež udělají vaší mamince stoprocentně radost. Třeba se nakonec inspirujete a do nějakého takového dárku půjdete.
 

Kvalitní pěna do koupele

 
Kdo by si občas nechtěl dopřát skvělého relaxu ve vaně. Když si ji napustíte plnou horké vody, není co řešit. Uvolní se svaly a vy se budete cítit naprosto skvěle. Přesně takto zcela jistě uvažuje také vaše maminka. Tak proč jí takový odpočinek nedopřát? Nejde o nic složitého. Stačí zakoupit tu správnou pěnu do koupele, jež vytvoří dokonalou atmosféru se vším všudy. Výbornou volbou je pěna do koupele Baylis&Harding. Právě ona nabídne nádhernou vůni a také dokáže udržet pokožku dokonale vláčnou. Hlavní ingredience, jimiž jsou brusinkové Martini a mandarinky, se dokonalou pohodu bezesporu postarají.   
 

Dárková sada vín

 
Dát si dvojku nějakého skvělého vína určitě stojí za to. Mezi oblíbené dárky pro mámu patří určitě také právě sada značkových vín. Třeba ta z rodinného vinařství na jižní Moravě určitě udělá radost každému. Pokud jsou navíc lahve vtipně označené, můžete si být jistí, že obdarovanou ještě navíc dokonale pobaví. Vybírat je možné z různých sad, a to jak vín suchých, polosuchých či sladkých.  
 

Kosmetické zrcátko se zajímavým nápisem

 
Mnohé ženy si potrpí na drobnosti, které jsou ale darované od srdce. Typickým příkladem je třeba takové kosmetické zrcátko, jež se bezesporu řadí mezi velmi srdečné dárky pro maminku. Napsáno na něm může být mnohé zajímavé sdělení. Třeba Nejlepší máma na světě nebo cokoli jiného. Můžete si být jistí, že po obdržení takovéhoto dárečku zjihne každá máma.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist