Přitahují mě starší mužský

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373082 24.4.2017 21:23

Jsem divná když mě lákájí ve 20 letech muži nad 30 let ? ? Přitahují mě mnohem víc, než kluci v mem věku...

  • 28.04.2017 21:00:56 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 28.04.2017 21:00:56 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Souhlasím, že je to úplně normální, zvláště v dnešní době, kdy spousta 20letých kluků vypadají jako gayové s napůl dlouhými vlasy, upnutými džínami, růžovými košilemi a nejvíc ze všeho jim záleží na tom, aby měli dobrou selfie na facebooku nebo instagramu. :-D
    Toto snad nemůže lákat žádnou normální 20letou ženu, která pomýšlí na rodinu a děti. Chlap musí vypadat jako chlap. :-) Takže jsi úplně normální. Moje babička s dědou jsou o víc než 8 let, já s přítelem taky tak a mám i kamarádky, které mají šťastné manželství s manželem o 14 let starším.

  • Manželovi bude 44 a mě 26 ;-)Nikdy jsem nebyla na zajíčky :-)jsi normální ;-)

  • Ahoj, proč bys měla být divná?:)
    Dneska 20letí kluci jsou ještě hrozné děťátka, a tak se nedivím holce, které se líbí, když má chlap už rozum, chová se jako chlap a vypadá jako chlap:)
    Měla jsem to totiž vždycky podobně jako ty. Kluci v mém věku mi přišli takoví nedozrálí a dětinští, vždycky (i teď) se mi líbili starší muži. Dokonce jsem prožila i roční románek s mužem, který byl starší o 20let (tehdy mi bylo 26) než já a musím říct, že toho nikdy nebudu litovat, protože to byl absolutně krásnej rok a kdybych to kravka neutnula tehdy kvůli dálce (a taky hlavně tomu, že jsem se bála, co na to řekne okolí....), tak myslím, že bysme spolu byli doteď a bylo by to super. Nojo kdyby...:-)
    Teď mám manželka, který je sice jen o rok starší, ale taky je to fajn:)
    Takže určitě není divné, když koukáš po starších, jen si dát pozor, aby některý nebyl třeba ženatý a neměl zájem jen o občasné povyražení s mladou kůží:)))

  • Ja jsem nikdy nechodila s myma vrstevnikama...nejmladsi byl ode me o 4 roky starsi a nejstarsi byl o 17let starsi..a muj zivotni partner je o 9 let starsi..neprijde mi na tom nic divneho :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist