Byla jsem na těhotenském vyšetření: Kardiotokograf

14.8. 12:13

A jak vyšetření dopadlo?

Má dnešní poradna - nejdříve stres, potom úleva! Protože malému ze začátku padaly ozvy a to tak, že na grafu se vytvořila opravdu nepěkná křivka. Takže mi řekli, že musíme natočit další monitor za hoďku až dvě a porovnat je. Poslali mě na kafe a něco sladkého, protože malej prostě spal jak medvěd zimním spánkem. Sestřička ho všelijak budila, protože ty ozvy fakt nebyly pěkné, ale nic nezabralo. Takže manžel ve stresu, protože zaprvé nevěděl, co se mnou bude - říkali, že kdyby byl stejný, tak mě hospitalizují a rovnou půjdu na vyvolávačku nebo kdyby to bylo jó špatné, tak na císaře a zadruhé musel opravdu nutně do práce (šéf i šéf šéfa jsou oba na dovolené a tak se neměl ani koho zeptat o dovolenou). Vyrazili jsme teda na kafe - potřetí v životě jsem si dala dvojité kafe a ten nejsladší dort, který tam měli. Na druhém monitoru už naštěstí vše v pořádku. Malej byl naopak velmi akční a srdíčko bilo o sto šest. Vyšetření - čípek 2cm, na prst prostupný, hlavička krásně naléhá, moč v pořádku, tlak super - 120/80, otoky žádné, bříško viditelně dole. Takže jsem objednaná na kontrolu teď v pátek, kdy mám podle průkazky špatný termín porodu (sestra napsala místo 17.8. až 18.8.), ale to je fuk.

Jenže už na prvním monitoru jsem měla bolesti. Na prvním jsem ze začátku nic necítila, až kromě konce - ten jsem cítila velmi dobře a na druhém se naopak nic neukazovalo, ale zato bolesti jsem teda cítila tak, že jsem je prodýchávala až jsem se u toho krčila ... tak nevím, jestli mi jen nějak špatně neumístili sondu. Do teď mám slabé bolesti, ale už to trochu polevilo. Než jsem dorazila domů, byla jsem dvakrát na malé a žádná krev. Přijedu domů a na třetím záchodě - krev. Ale podobná spíš špinění před MS, akorát, že jí ze mě vypadl takový menší kus. Tak uvidím, jestli se to bude opakovat nebo ne a co ty bolesti... Každopádně přidávám i fotky a budeme čekat, co z toho "vyleze" :-)

Jo, zapomněla jsem ještě říct, že v noci jsem spala asi jen 2 hodiny, protože se vrátily křížové bolesti a tentokrát i tlak na konečník - lehký, ale byl tam. A vím to proto, že stejný tlak jsem cítila při cvičení s maximálně nafouknutým aniballem na cvičný obvod.

CTG5 CTG5-1
14.08.2017 12:30:07
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.